Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
Házat minek lecserélni, ha nem sérült meg, tört össze stb. és amúgy elégedett vagy vele? Ez nem cpu vagy vga, hogy elavul.
Amúgy nekem egy Chieftec LBX-01B-B-B van már 8 éve és nagyon meg vagyok vele elégedve. Tökéletes karcmentes állapotban van. Szellőzése is frankó. Az új házak között egyik sincs ilyen masszív (vagy max olyan áron, amiben én nem gondolkozom), erre simán rá tudok ülni, pedig majd 90 kiló vagyok. Apám CM 690-ese ehhez képest papírból van, pedig anno arra is azt mondták, hogy milyen frankó masszív ház, de a saját súlyától simán meghajlik a levett oldallap, sífteknél ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest