Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Excel? Nekem a fejlesztői Oracle DB-mben vannak a bankszámlakivonatok áttöltve
(nagyjából nincs nálunk már kp. mozgás úgyhogy baromi kényelmes a banki CSV-t betolni a DB-be, lehet rögtön riportolni
Tudom beteg).
Az autó idén: -116.730,583Ft/hó, hozzá kell tenni hogy autócsere volt és az első év amúgy is mindig drágább (pl. új téligumi szett felnivel, de ugye kapásból ott van hogy régi autó eladási ára mínusz az új vételára leosztva, plusz az újra kellett már Casco is stb.). Mondjuk csak a tankolás havi >50k.
Egyébként az autó értékének elmaradt hozamát (a legkirályabb, majdnem 20%-os állampapírból vettem ki a pénzt) nem számolom, mint ahogy sokan nem számolják, pedig bőven hatszámjegyű éves bukó az is, szóval ismét csak kimondhatom hogy baromira nem éri meg autót tartani, dehát a kényelem sokmindent felülír (azért 3 gyerekkel már szerintem validálható a kényelmi szempont).
Vissza a témára még annyit tennék hozzá hogy nálunk szigetelt a panelház, és marhára megérte megcsináltatni, bár ez 5 évig havi +14.000 forintot jelentett a rezsihez (ház közös LTP-je).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZEN.com
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- EAFC 25
- Ingyenes az Epic Store-ban a Tiny Tina's Wonderlands
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Háztartási gépek
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest