Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Excel? Nekem a fejlesztői Oracle DB-mben vannak a bankszámlakivonatok áttöltve
(nagyjából nincs nálunk már kp. mozgás úgyhogy baromi kényelmes a banki CSV-t betolni a DB-be, lehet rögtön riportolni
Tudom beteg).
Az autó idén: -116.730,583Ft/hó, hozzá kell tenni hogy autócsere volt és az első év amúgy is mindig drágább (pl. új téligumi szett felnivel, de ugye kapásból ott van hogy régi autó eladási ára mínusz az új vételára leosztva, plusz az újra kellett már Casco is stb.). Mondjuk csak a tankolás havi >50k.
Egyébként az autó értékének elmaradt hozamát (a legkirályabb, majdnem 20%-os állampapírból vettem ki a pénzt) nem számolom, mint ahogy sokan nem számolják, pedig bőven hatszámjegyű éves bukó az is, szóval ismét csak kimondhatom hogy baromira nem éri meg autót tartani, dehát a kényelem sokmindent felülír (azért 3 gyerekkel már szerintem validálható a kényelmi szempont).
Vissza a témára még annyit tennék hozzá hogy nálunk szigetelt a panelház, és marhára megérte megcsináltatni, bár ez 5 évig havi +14.000 forintot jelentett a rezsihez (ház közös LTP-je).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Üdv. Nektek mennyi az éves rezsitek?Mint érdekesség érdekel, hogy tudjam hova tenni a miénket.Egyetlen szám érdekel...
- Megalkotta első, saját tervezésű RISC-V szerverprocesszorát Kína
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest