Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Tápot szerintem csak olyantól érdemes venni, aki maga gyártja a belsőt is. Na a Kolink nem ez a kategória.
-
GreatL
őstag
A nagyok tudják az új nVidiás okosságot átalakító nélkül?
-
klopisemis
csendes tag
Én megszavaztam nekik egy kis bizalmat, és párom netezős gépébe vettem egfy Core 400-at, már második éve hibátlanul megy. Nekem meg egy szétbontott bányászgépből van egy 1200-as Continuum, egyelőre "lekopogom" semmi dráma, pedig a harmadik konfig van alatta... Nem rosszak ezek...
-
vottokar
senior tag
A doboz és matrica "mindegy". Az lenne a lényeg, hogy kitől és melyik fajta belsőt "vettek". Sajna nincsen nagy bizadalmam...
-
XuChi
addikt
Nem is figyeltem az évek alatt ezt a gyártót, hogy ennyire "felnőtt". Anno ha megláttam egy kolink márkájú tápot egy gépben, már vágtam is ki belőle a kuka irányába. Nem kevés gép döglött meg anno a P4 éra idejében a gyagyi kolink tápok miatt.
Csodálkozom, hogy fel tudtak fejlődni erre a szintre. Igaz, még most sem jutna eszembe ilyet venni, mert nálam a táp a Seasonic, BQ, és az FSP. De jó látni, hogy egy nevenincs márka 10+ év alatt eljutott idáig.

Szerk: Egyik árfigyelő oldalon, arról ír a vásárló, hogy elszált a gépe a 850W-os model alatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Borderlands 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő