Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penész Gomba
tag
válasz
#41635072 #142 üzenetére
Helyes lenne amit mondasz, ha nem lenne 2 panzióm és egy éttermem saját erőből. De mivel ezek vannak, ezért mi az hogy nem jött össze nekem a tanulás?
(Arról nem is beszélve, hogy írtam, hogy van érettségim, Eu-s vendéglős illetve rendszergazda papírom is, ergo jelenleg aki lejjebb van mint én képzésben az Te vagy.)
Te tényleg au***** vagy?
Én itt befejeztem, nincs értelme írni nektek (de főleg neked te 4,7-es superhero) semmit. Legyen igazatok, éljetek a kis álomvilágotokba, csóóók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- League of Legends
- Revolut
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest