- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mexicanraven #125 üzenetére
Aztaaaa, neked van itt a legnagyobb e-péniszed
Bocs, nem hagyhattam ki -
válasz
sirarcheer #69 üzenetére
No para, csak nem tudtam, hogy a kapcsolat, szar, és dobja a kapcsolatot, vagy amikor kilép, akkor reagálja le így a gamecenter.
-
válasz
sirarcheer #67 üzenetére
Én is. Egyébként megint szétkapcsolt, vagy ha valaki lelép, akkor írja ki, hogy szétkapcsolt?
-
válasz
mexicanraven #63 üzenetére
Én kiírom a státuszomhoz, ha elérhető vagyok (online), ha meg nem akarok játszani, odaírom, hogy offline.
-
Jaja, jobb voltál végig, én azt hittem, már a vége felé, hogy hagysz nyerni
Meg asszony is rám szólt, hogy "minek nyomkodod annyit ezt a szart". Nehezen viseli, hogy amúgy is 14 órát dolgozom a gépen grafikusként (amiből kb. 1 pH, szóval 13-at), és még utána is a telefont nyomkodom. -
válasz
mexicanraven #52 üzenetére
Aztak*rva
Az nekem már sok, öreg vagyok
Az angry birds-et is lehet multiban nyomni? Hogy működik? Mármint maga a játék hogy megy multiban? Körök vannak? vagy mi?
-
kis off: ha írok logoutra egy címlapos cikket, akkor hiába publikálom, engedélyezésre kell várni? Mert elkészült, publikáltam, de az van ott, hogy engedélyezésre vár.
-
Köszönöm a meccseket! Általában 5 vagy 10 menet az ideális a fruit ninja-ban nálam
-
Akkor nyitom is a sort
Felteszem itt is a kérdésem, hisz gondolom ez másokat is érdekel:
Lehet valahogy offline lenni? Mert elég sokan vannak már fent a barátok között, és ugye, mikor meghív valaki, egyből felugrik egy ablak, ezáltal állandóan megjelenik valami a kijelzőn, azt hiszem mindig, hogy sms.
Van erre valami mód? Hogy be tudjam állítani, hogy akkor most "zaklathatnak"?Szóval,ha valakit visszautasítok, akkor az azért van, mert dolgozom/nem érek rá (elég a pH!-t néznem munka közben), és ez ne tántorítson el senkit attól, hogy máskor próbálkozzon.
Általában este már jó, mint mindenkinek gondolom.Közben nézegettem, ha beírok egy szöveget a státuszba, akkor azt mindenki látja, így be lehet írni, hogy ne zavarj, vagy hogy mikor ér rá az ember kicsit játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Gamecenter fórumtémát azért hoztam létre,hogy egy folyamatosan bővülő közösség jöjjön létre,a Mobilarena és ezen...
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest