Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
Az ötezer forintos víruskeresőt rengeteg haverom megvette magának, mert jó, nem akart ingyeneset. Inkább fizetett. Ennyit a windowsért is sokan kiadnának.
-
Allien
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ööö, ezt gondolom BIZTOS ki is próbálták, nem ám íróasztal mögül kiszámolták, ááá, biztos NEM!
A mai világba tuti megoldható, hogy az MS kaszáljon, ne a kereskedői lánc, mert ugye van steam, meg sok hasonló fínomság. Akár letölthető lenne torrenten, mint eddig, a kódot meg elküldik sms-ben, e-mailben, amiben akarják. Tehát, ha mondjuk adnák 8-10E forintért, ami mondjuk reális is lenne érte (a prémium xp persze több), és megnőne a fizetők száma 4x-sére, bizti nem érné meg.
Ja, és direkte nem azt írtam, hogy legalább 5x-6x ennyien vennék meg, mert azt már esetleg túlzásnak éreznék páran, pedig szerintem lazán elképzelhető, PONT azért, mert nem egy évre veszem meg. 
De szigorúan szvsz
(szerény véleményem szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mai világba tuti megoldható, hogy az MS kaszáljon, ne a kereskedői lánc, mert ugye van steam, meg sok hasonló fínomság. Akár letölthető lenne torrenten, mint eddig, a kódot meg elküldik sms-ben, e-mailben, amiben akarják. Tehát, ha mondjuk adnák 8-10E forintért, ami mondjuk reális is lenne érte (a prémium xp persze több), és megnőne a fizetők száma 4x-sére, bizti nem érné meg.
Ja, és direkte nem azt írtam, hogy legalább 5x-6x ennyien vennék meg, mert azt már esetleg túlzásnak éreznék páran, pedig szerintem lazán elképzelhető, PONT azért, mert nem egy évre veszem meg.