Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Nem hiszem el, hogy nem lehet megcsinálni gimppel ugyanazt, amit photoshoppal."
Továbbra sem vagyok warezhuszár, de ez már megint milyen indoklás? Lehet jó indokokat felhozni warez ellen, de ez már megint pont hibás. Mert, ha te az Adobe helyébe lennél, minek örülnél jobban: (a) Illető szomorú arccal tudomásul veszi, hogy nem telik Photoshop-ra, és ezért GIMP-et használ vagy, (b) Illető tudomásul veszi, hogy nem telik Photoshop-ra, és lewarezolja és használja. Én Adobe helyére tuti a b-re szavaznék, mert több hasznom van belőle (szoktatás...). Nem mellékesen a tárgyalt grafikusnak is... (Persze kár, hogy a GIMP és úgy általában Free cuccok most akkor nem rúgtak labdába. Nem véletlen, hogy a hithűbb GNU-sok utálják a warez-t, és drukkolnak, hogy a Win-ben minél genyóbb védelem legyen...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest