Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én most készülök passziválni egy-két félévet egy OKJ-s papír kedvéért... aztán persze javítani érettségin, nyelvvizsga meg ilyenek és neki előről az egésznek ismét

-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ketyeg, de ha bár belefeccöltem két évemet, azt nem fogom hagyni veszni semmiféleképp sem. Az volt a baj, hogy még tizenévvel ezelőtt az általános iskolában kitűztem azt a cél, hogy bekerüljek egyetemre. Azt pedig nem sikerült már kitűzni, hogy bennt is maradjak
A szakma amúgy, amit tanulni fogok (gépészethez kapcsolódik), annyira nem vészes, ismerősök akik végeztek vele 200k körüli kezdőfizetést kapnak, ami a magyar átlagot tekintve nem rossz. Persze nem célom nekem is beállni e sorba 
Van nekem is egy jóbarátom, aki egy évvel korábban bukott ki, akkor még a viszajövetelt tervezgette, most viszont nem akarja már ezt. Pontosabban ő sem tudja, mit akar, úgyhogy tisztán látom azt a helyzetet is, amit felvázoltál. Én azon leszek, hogy ne egy legyek a sok közül aki így végezte
Lauda: csapd meg valamelyik fórumozót és lesz

-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem rengeteg ismerősöm van aki ugyanígy járt. Ők most mind közelednek a harminchoz, van egy középszerű szakmájuk, egy középszerű munkahellyel, középszerű alatti fizetéssel. A biológiai óra ketyeg, egyetemre már nem mennek vissza, hanem fogcsikorgatva elkezdenek családot tervezni, aztán lenyelik, hogy így alakult.
Persze kivételek mindig vannak, legyél te is az. De túl sokszor láttam már ezt.
-
Megcsaptak topik nem lesz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nincs értelme kifogásokat keresni, pedig ha nagyon akarnék, tudnék mondani. Lusta voltam, most szívok, evvan. Legközelebb okosabb és szorgalmasabb leszek, eddig se fogott ki rajtam semmi, nem kellene pont az egyetemmel megtörni ezt
Ami öröm az ürömben, hogy tudom, min/miken kell majd változtatnom, illetve lesz két évem megemészteni a dolgot. -
törölt tag
De legalább van, aki elismeri, hogy a saját hibája. Ez a leginkább becsülendő az egészben.
-
válasz
juliabrilke
üzenetére
Elvégeztem az első évet. Hatszor.
-
juliabrilke
veterán
Felvettek bejegyzés sok van, de az elvégeztem az első/második évet már lényegesen kevesebb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DR|FTK|NG
veterán

Én is gratulálok
, szép eredmény. 
-
petipetya
nagyúr
Már tényleg unalmas volt a sok felvettek blog. Gratulálok.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A szakma amúgy, amit tanulni fogok (gépészethez kapcsolódik), annyira nem vészes, ismerősök akik végeztek vele 200k körüli kezdőfizetést kapnak, ami a magyar átlagot tekintve nem rossz. Persze nem célom nekem is beállni e sorba 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, szép eredmény.