- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Bambanő háza tája
- OpenZFS a mindennapokra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz Teasüti #1800 üzenetére
hétköznap 4-szer:
reggelire fél 10 körül egy péksütemény (többnyire valami teljeskiőrlésű cucc, édeseket nem szoktam, azokkal nem bírnám ki délig)
dél körül ebédre menü étteremben (ilyenkor általában még nem vagyok éhes, de azért megeszek mindent, amit csak lehet )
5 körül kb. egy marék mandula vagy mogyoró, ritkább esetben dió, kesudió (utóbbi nem igazán jó, mert viszonylag sok benne szénhidrát és utána hamar megéhezek)
aztán ketos vacsora 9 utánhétvége eléggé változó, de legyakrabban 2-szer eszek, reggeli nincs
ebédre egy tök szokásosát, vacsorára meg ketosat többnyire (de van, hogy nem)szóval összességében a legtöbb esetben kb. ebédig eszek rendesen szénhidrátot, utána kb. 20g körül lehetek érzetre
Ha IF-et is csinálsz, akkor attól is csökkenhet az étvágyad.
Nekem úgy a 16. órától teljesen megszűnik az éhségérzetem.nem próbáltam még sose ilyen hosszan ki, de mostanában ilyen 15-30 perc alatt is el tud múlni, utána majd csak órák múlva jön megint jelzés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Éjszakai műszak
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Facebook és Messenger
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest