- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Én elhiszem, de kicsit furcsa hozzállás lesz ez Sony részéről. Én is olvastam valamit mostanában valami Blu-Ray 2.0 dologról, nem tudom ez az lenne-e. De gondolj bele ha idővel kiadnak nagy valószínűséggel p48-ban kódolt anyagot, hisz ezeknek a forrása jellemzően digitális mozi szabványt támogató kamera lesz, ahol vagy a 2k anyagot veszik át vagy a 4k-t lekicsinyítik. Csórikám aki most megveszi a Blu-Ray lejátszóját 4-600 dollárét, rosszabb esetben ugyanennyi euróért, az majd mit fog szólni ha megveszi a p48-ban kódolt filmjét, berakja a lejátszóba az meg szépen közli vele hogy: "emmeg micsoda, én ilyet nem ismerek". Azért ilyen menet közbeni formátum váltást, ami inkompatibilítással jár DVD-nél szerintem nem játszottak el. Vagy lesz majd új Blu-Ray2 a régit meg lehúzzák a retyón és aki olyat vett az ugyanúgy beszopta mint a HD-DVD-t vásárlók? Elég rizikós lesz egy ilyen váltást letolni a fogyasztók torkán. Annál inkább minél később kezdik a tényleges bevezetését, hisz addigra egyre több régi készülék lesz már a fogyasztóknál, ami alkalmatlan lesz az új szabvány támogatására.