Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Igen, balkezes vagyok, és nekem ez tökéletesen kényelmes. Valójában annyira megszoktam a jobbos egereket, hogy nem tudok balkezest, vagy fordított gombost használni.
A cikkben említett CM egérrel is csak a széles, lapos talp volt a gond, ami oda csippentette időnként a kisujjamat. -
VoidXs
nagyúr
Az vicces lenne ennél az egyértelműen jobbkezes egérnél, egyszerűen csak rossz ballal fogni. Én mondjuk pont balkezes vagyok, de az egér használata kivételt képez. Ha balkezesként használnám, folyamatosan elakadnék vele, becsípné a kisujjam, és a főgombokat oldalasan kellene lenyomnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő