- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Narxis
nagyúr
Pont azért mondom mert láttam, hogy mi van az angoloknál de még az annyira precíz németeknél sincs ilyen bonyolult szabályozás. Én menzás voltam óvodástól felnőtt korig(óvoda, általános iskola, középiskola) de konkrétan egyszer se volt ilyen gond vele. Sokan szidták a menzát de tekintve, hogy mennyibe került az alapján azt mondom, hogy kihozták amit lehetett belőle anélkül, hogy egyszer is betegek lettünk volna. Amúgy meg minden szabály annyit ér amennyit betartanak vagy betartatnak belőle. Ha nincs állandó ellenőrzés akkor biztos, hogy nincs minden betartva de legalább arra jó, hogy ha valaki ficánkol a politikai életben akkor lehet ellenőrzést tartani a konyháin ahol garantáltan találnak problémát. Aki meg jól viselkedik az nem fog ellenőrt látni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
mbalint987
aktív tag
Nem tudom, hogy hol az igazság, de elég igazságtalan rendszer az, ahol muszáj ételest/csomagolást venned, ha el akarod vinni az ételed. Itt vidéken rajtam röhögne a fél
falukisváros, ha megemlíteném, hogy hát micsoda dolog ez, hogy idegen ételesbe tetszenek rakni a menzát. Persze, van logika a tiltásban, csak nem értem, hogy sikerült pont most ezzel előrukkolni...(#11) Fred23: Egy kollégiumban felélednek az emberben az ősi ösztönök, és ösztönösen jó kapcsolatot épít ki a konyhásnénikkel. Egy kis bók a repetáért a hülyének is megérni.
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
Fred23
nagyúr
Nagyon pici voltam, mikor utoljára így hoztuk haza a kaját a mellettünk lévő iskola étkezdéjéből. Akkor úgy ment, hogy nem kellett bevinni a konyhájukra, előttünk, az "ablakban" töltötte meg a néni, ha nagyokat mosolyogtam, kicsivel többet adott.
Szóval az emlékeimben még ez élt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa EVO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD