- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont azért mondom mert láttam, hogy mi van az angoloknál de még az annyira precíz németeknél sincs ilyen bonyolult szabályozás. Én menzás voltam óvodástól felnőtt korig(óvoda, általános iskola, középiskola) de konkrétan egyszer se volt ilyen gond vele. Sokan szidták a menzát de tekintve, hogy mennyibe került az alapján azt mondom, hogy kihozták amit lehetett belőle anélkül, hogy egyszer is betegek lettünk volna. Amúgy meg minden szabály annyit ér amennyit betartanak vagy betartatnak belőle. Ha nincs állandó ellenőrzés akkor biztos, hogy nincs minden betartva de legalább arra jó, hogy ha valaki ficánkol a politikai életben akkor lehet ellenőrzést tartani a konyháin ahol garantáltan találnak problémát. Aki meg jól viselkedik az nem fog ellenőrt látni.
-
mbalint987
aktív tag
Nem tudom, hogy hol az igazság, de elég igazságtalan rendszer az, ahol muszáj ételest/csomagolást venned, ha el akarod vinni az ételed. Itt vidéken rajtam röhögne a fél
falukisváros, ha megemlíteném, hogy hát micsoda dolog ez, hogy idegen ételesbe tetszenek rakni a menzát. Persze, van logika a tiltásban, csak nem értem, hogy sikerült pont most ezzel előrukkolni...(#11) Fred23: Egy kollégiumban felélednek az emberben az ősi ösztönök, és ösztönösen jó kapcsolatot épít ki a konyhásnénikkel. Egy kis bók a repetáért a hülyének is megérni.
-
Nagyon pici voltam, mikor utoljára így hoztuk haza a kaját a mellettünk lévő iskola étkezdéjéből. Akkor úgy ment, hogy nem kellett bevinni a konyhájukra, előttünk, az "ablakban" töltötte meg a néni, ha nagyokat mosolyogtam, kicsivel többet adott.
Szóval az emlékeimben még ez élt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest