- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
-
Archer
őstag
A nevében is benne van, hogy játék tehát nem kell véresen komolyan venni. Aztán, hogy ezen belül kit mi köt le, szerintem teljesen független a kortól. Azért arra kíváncsi lennék, szerinted pl. egy 30 éves embernek konkrétan melyik címekkel szabad játszania mondjuk az elmúlt pár év terméséből? Melyikek azok amikkel még bőven be lehet vágódni a nőknél meg amik már ultra égők?
-
mekker
őstag
-
quailstorm
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
-
mekker
őstag
Úgy hallottam, hogy most Ncore áruházban leárazás van.
Hát szerintem sincs benne 4-5 óra játéknál több, de jönnek hozzá a mégrosszabb updatek
Parkőr
Biciklizés -
quailstorm
félisten
-
mekker
őstag
A pokolkecske csak egy küldetés, amellett van még vagy két tucat.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó ,hát mások szerint nem

-
quailstorm
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
Nem is játszani vettem a Probook-ot... Munkaeszköznek.. Szóval fel se merült semmi ilyen...
Aki laptoppal játszik az zsebbe nyúl. Szerintem.Tisztában vagyok mit bír a hardver ebben a gépben, ha játszani szeretnék azt is tudom, hogy nem 4GB DDR3-as VGA kell hozzá, az vérpistáknak tökéletes...
Szóval nem trollkodás, mindössze annyi, hogy nem mindennel játszom, ha jut rá időm.
De szerintem én se szóltam be Neked
De biztos nyomós okod volt rá, hogy kóstolgass.Most megmondtad , én meg porig alázva ülök jelenleg..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hommeros
őstag
A játékoknak van kor besorolásuk, még ha nem is írják rá. Mint ahogy a felfújható gumikacsának is. Azzal játszol amivel akarsz, mit érdekel engem?

Duliee Hadjad már ezt a rockwell képet, már elmúltak a 70-es évek. [link] A kis probookodon el se futna semmi komolyabb játék, így csak a trollkodás maradt, ahogy látom. Toljad neki, mutasd meg [link]
-
Graphics
Jómunkásember
+1
ez most odapörkölt, egyetértek vele....Nem tudom beleélni magam abba, hogy egész órákat G.I.Joe-sat játsszak egy virtuális térben, ahol a headshot az istenkirály...
De hát kinek mi jön be... A család meg várja apát, mikor száll ki a tankjából, vagy teszi le a géppuskát
Ezen legalább jót röhögök, de a puskaropogtatásban semmi pozitívat nem látok

-
Slade92
aktív tag
Volt alkalmam kipróbálni a játékot... hát aki egyáltalán ezért pénzt adott..
-
Archer
őstag
-
quailstorm
félisten
-
Jhonny06
veterán
Értem én a poént meg minden, de viccet félretéve mennyi ideig lehet élvezni ezt a játékot? Mert abszolút nincs benne semmi küldetés/cél, a baromkodást meg 10 perc után megunja az ember, mert még azt se lehet változatosan csinálni benne.
-
ViharVadász
őstag
-
hommeros
őstag
-
Z10N
veterán
A deluxe verziohoz pedig jar egy fej kaposzta

-
Lolka Bolka
aktív tag
Hiánypótló alkotás.

-
hommeros
őstag
15 évesen a parttalan semmittevés tengerén jól ellehet ezzel biztosan bohóckodni.
-
Garada
őstag
Hangulatos játék, tele humorral

-
myckey
veterán
ha egyszer ez kell a népnek
ennyi tróger dolog közepette,ettől már nem lesz butább a nesönelitigörbetükör level n+92835892456984

-
mekker
őstag
Hát sokkal többet adott nekem, mint amit első blikkre vártam volna egy ilyen játéktól, ráadásul garázsprojektes szinten valósították meg néhány hónap alatt. Összességében ebben a kategóriában ez egy elég igényes játéknak számít (persze még csak egy nyílt "béta" folyik) és szerintem ígéretes.
Én sem minden délután ezzel tolom, de egy direkt gagyinak és röhejesnek szánt trailer után nem kéne kvázi lefosozni egy játékot. -
Bjørgersson
félisten
Akkor jól gondoltam. Szerintem itthon azért még erősen van igény a dobozos játékokra, amíg a kisebb településeken szinte kivétel nélkül csak undorítóan drága és/vagy lassú internetkapcsolat van. Azzal pedig még egy ilyen kisméretű játékot sem élvezetes letölteni.

(#24) GoodSpeed: Miért zavar ennyire? Komolyan nem értem.
-
Televan74
nagyúr
A jó öreg anyaföldön. Idegen szívű Tesco árú -házban.
Bár lehet meglepődnék,hogy milyen gyorsan elkapkodnák.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
Nem értitek, hogy ez egy vicc. Egy tükör ahogy írta már itt valaki. Paródia. Egyébként sem volt publikusnak szánva.
A lényege a szórakoztatás. Már pedig mi viccesebb egy kitekert nyakú kecskénél aminek a nyelvéről lóg egy autó miközben 20m magasan repül?
Egyébként meg teli van spoilerrel, aktualitásos poénokkal.
Számomra sokkal innovatívabb és többet ér mint egy CoD ghosts. Pedig nagy CoD rajongó vagyok, de ami most megy az vicc.
Azt én is alátámasztom hogy keveset öltek bele a fejlesztésbe, de lesz frissítés, nem kell aggódni.
(#16) GoodSpeed: remélem tisztában vagy vele hogy ő csinálta a játékot.
Nem tudom ki vett anno játékokat a RosszPCjátékok sorozat alapján. Na nekem pont azt a hangulatot adja vissza. Annyira szar és bugos hogy az már jó. Mint a Mesterlövész. Csak azt komolyan gondolták, ez meg alapból baromság.
-
vhw
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
mekker
őstag
Szerintem nagyon jól meg van csinálva, csak sokan arra asszociálnak, hogy egy lowbudget sz.r, ahol az az egyetlen szórakozás, hogy elütteted magad a kocsival, meg hogy nekimész embereknek.
A grafika is szép, igényesen meg van csinálva, változatos és van bőven tartalom (jelenleg csak 1-2 napnyi, de lesz remélhetőleg aktív workshop, meg updatek). -
Balika23hun
aktív tag
Semmi gond nem lenne ezzel a játékkal ha 1-2 euro-ba kerülne és nem 10-be.És ez hogy veszik mint a cukrot csak újabb bizonyíték a fejlesztők számára hogy rohadtul nem kell megerőltetniük magukat ahhoz hogy kaszáljanak.
És az már nem lesz poén amikor tele lesz a piac ilyen agyatlan játékokkal a minőségit meg nagyítóval kell keresni. -
AxBattler
félisten
Ez a kecske nekem túl extrém/agyatlan, de a medve jó kis túlélőszimnek néz ki, málnázással felturbózva.
-
Graphics
Jómunkásember
-
kraftxld
félisten
Nem fog megakadni, simán megeszi
Ha nem vigyázol még a DVD-t is elropogtatja. -
vhw
addikt
-
Sanchez638
addikt
Ki akartam próbálni, de nekem túl agyatlan volt

-
Nxn908xxx
őstag
Én is kipróbáltam, 3 percig bírtam vele játszani. Annyira sz@r, igénytelen hulladék hogy az valami hihetetlen. Ez egy összetákolt szemét. Aki ezért pénzt ad annak csak gratulálni tudok.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem olyan rossz ez , kipróbáltam, szerintem ki tud kapcsolni...
Engem az ilyen lövöldözős agyament dolgok nem kikapcsolnak, hanem feszélyeznek, autós játékokból is néha megjöttem.
Marad a szimulátor
nem csak kecske -
mentoloshypo
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon beteg játék

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha a kecském elpusztul a torkán akadt doboztól, kit perelhetek érte? A készítőket vagy a kiadót?
-
Televan74
nagyúr
Erre van igény. Az emberek néha csak az egyszerű állatias igényeiket szeretnék kielégíteni.Nincs is ezzel baj, csak ne legyen trend.Van kecske,jön a medve, aztán ki tudja még mi.

A témához pedig csak annyit,hogy nálunk nem is kell dobozos verzió. Nem hiszem,hogy annyival több kelne el. Elég nálunk a steam is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aki laptoppal játszik az zsebbe nyúl. Szerintem.