- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Random DS
csendes tag
-
Scholes9
nagyúr
-
csab2
veterán
-
csab2
veterán
Én arra gondoltam, hogy egy telefon állandóan nálad van, könnyebben kerülhet illetéktelen kezekbe, mint egy iPad, amit nem hordasz magaddal.
Ha meg otthon, vagy a munkahelyeden használod az iPadet, akkor nem nagy kunszt rajta beütni a feloldó kódot, szemben az iPhone-nal, amit akárhol gyorsan előkapsz, és minél gyorsabban akarod használni. -
arn
félisten
Ez a proba bujtatott aremeles meg az appletol is eros. A vegen nem is lehet masmilyent kapni.
-
-Ben-
veterán
-
alkatraz3000
őstag
A homegombot neeeeeee, szeretem hogy fizikailag ott van. A szoftveres dolgokat utalom
-
Csarli85
aktív tag
Szerintem egy tableten talán még fontosabb az újlenyomatolvasó, ezt többen is használják általában nem csak egy személy. Cégek is gyakran tartanak tabletet.
-
törölt tag
-
The.Biker
veterán
-
Matada2.3
veterán
Vajon mennyire fogják még nyomni a tablet bizniszt? Hol lehet hasznosítani ezeket?
-
Mr.Silkó
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha értelmesen akarják használni a "Pro" titulust, akkor a miniből sosem lesz Pro. Még talán a középsőnél fél szemmel hunyorítva el lehet fogadni, de a kicsinél semmi értelme sincs. Kihagyhatnának egy évet és új hardver helyett az iOS-re koncentrálhatnának, mert az még minden csak nem "Pro".
Amúgy is látniuk kellene, hogy épp azért estek vissza az iPad eladások, mert túlságosan nagy tempóban fejlesztették és akinek van egy kb. 3 évtől fiatalabb iPadja, az tökéletesen elvan vele. Jobb lenne ha csak 2 évente hoznának ki új modelleket, vagy úgy hogy páros évben a kisebb, páratlanban a nagyobb jönne, hogy legyen mit betenni minden évben a keynote-okba. Az iPhone esetén is elég lenne 2 évente új.
-
savoo
addikt
-
-Ben-
veterán
-
arty
veterán
remélem szétpereli őket valaki másolásért, aki káva nélkül gyártotta eddig a kijelzőit

-
Eclips21
őstag
kijelzőt nem veszik ki belőle?

-
meszike91
senior tag
Nem értem mi értelme ennek az egésznek. Én már a képernyőn lévő gomboktól is agyf@szt kapok. Inkább raknának kameragombot a telefonokra.

-
-Ben-
veterán
-
joey04
titán
-
csab2
veterán
Pont ezt akartam írni: iPaden könnyen meg lehet lenni a Home gomb nélkül, a többujjas mozdulatok teljes mértékben kiváltják a Home gombot. Az ujjlenyomatolvasó meg iPaden nem annyira fontos szerintem, mint iPhone-on (persze azért jó ha van).
Annak nagyon örülnék, ha a minit nem nyírnák ki. -
-Ben-
veterán
Ha így lesz, akkor valószínűleg az iPhone pletykák is igazak lesznek. (Legalábbis egy részük).

-
Luck Dragon
támogató
Nehezen tudom elhinni. Szerintem csak finomítanak még egy picit az ipadeken, igazából a mini 4 utódra már nagyon várok.
-
joey04
titán
ha megmarad alul a káva akkor minek veszik le a gombot?
-
Totheground
addikt
Az iPaden úgyis max a TouchID miatt kell, amúgy gesztusokkal elérhető szinte minden.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Epic Games
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az közel se lesz másolás.