Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
Nem, nem az, az Avast az megbízható, amíg azt használtam, nem volt baj. A Microsoft eredeti operációs rendszereihez ingyenesen letölthető Security Essentials viszont már átengedett nálam nem egy xarságot
Ennek ellenére ingyenessége miatt ajánlom, sűrűn frissül a vírusadatbázisa, illetve az Eset NOD32-jét, az Avast! Antivirus-t is tudom ajánlani kevésbé erős hardverre, mert viszonylag kevés memóriából elvannak, de jó még a már említett Comodo is. -
Realradical
őstag
Dehogy kamu, az egy nagyon jó kis vírusirtó
A melyik a legjobb vírusirtó topic első hsz.-ét belinkelném a cikkbe valahová, kicsit jobban rávilágít a dolgokra.
@SentryGun
Mostanra már beépítették a felületre a meghosszabbítást, kb. két gombnyomás. Szerintem a mezei user is meg tudja oldani, ha arról van szó. Jó neked, anyámnál a látogatás fele azzal megy el , hogy irtom a toolbarokat még mindig!
Új hozzászólás Aktív témák
lo [PAGE:1]Bevezető[/PAGE]Az internet világa veszélyes, főleg akkor, ha nem figyelünk oda. Számtalan veszély leselkedik...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest