Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vastagistvan
csendes tag
Kedves Zsolt ! Én érdeklődve olvasgattam az írásokat. ugyan régi de szeretett tv.nk van. tudom avagy lehet hogy már unalmas a kérés de tisztelettel megkérlek rágd a számba hogyan tudnék és honnan új firevallt rakni az lg 32ld450 tv.nkre? továbbá . találtam egy MELICONI FULLY 8 UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓ a neten az jó ahoz hogy a szerviz menű bejöjjön? mert akkor megvásárolom. arra kérlek bármi hasznos módosítás amivel ez az öreg tv kicsivel jobb lenne írd meg számomra, Én hálás leszek érte. mivel nem biztos hogy itt tudom olvasni az i.vastag77@gmail.com email címen mindíg megtalálsz . Köszönöm szépen előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest