H​i​rd​etés

2018. május 24., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) SUPREME7


SUPREME7
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz technika, bár tabletként talán túl nagy, nekem a hordozhatóság megáll 10"-nál,néha még az se igazán kényelmes ha olyan a helyzet.

A képeknél én nem erőltetném ezt a körbevágást, ha nincs fotósátrad, akkor inkább ne, mert ez így béna. A bemutatás is kicsit sablonos helyenként, meg most akkor ez így csak tablet, 2 az 1-ben gép akkor lenne ha megveszed külön a billentyűzetet, és abból ugye csak angol kiosztás van stb, ilyeneket is leírhatnál...

Meg ha már ennyire bivaly a hardver akkor nem túl érdekes a "Benchmark teszteket nem végeztem", annak semmi értelme ha szépen mondatokba szedve leírod a hardver specifikációt, nem sokakat érdekel, akit meg igen az megtalálja, annál inkább, hogy milyen eMMC van benne, mit tud sebességben, OTG-n elbír-e külső eszközöket ha már nincs rajta dedikált USB port stb.

Ez így felületes kicsit, és nem is biztos, hogy 80K-ért beneveznék erre billentyűzet és használható gari nélkül.

A billentyűzet rész további $40, amivel már alulról karcolja a 100K-t,annyiért már van márkás 2in1 gép jó garival, bár nyilván nem 4GB rammal, meg hasonló impozáns részletekkel, de nem biztos, hogy attól ez jobb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.