Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nuke7

veterán

válasz JulWCZar #51 üzenetére

én alapból külön venném az ssd-t, mert a gyártók drágán adják...
    én ennyiből egy ilyet vennék: (de az sajnos nem 14" alatti, az igaz)
    de alu és eléggé egybe van

PROCESSOR 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz edit
    OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit
    OFFICE SOFTWARE Microsoft® Office Starter: reduced-functionality Word & Excel w/ ads. No PowerPoint or Outlook edit
    SUPPORT 2 Year In-Home Service after Remote Diagnosis edit
    VIDEO CARD NVIDIA® GeForce® GT 540M 2GB graphics with Optimus edit
    MEMORY 6GB Shared Dual Channel DDR3 Memory edit
    HARD DRIVE 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive edit
    SECURITY SOFTWARE McAfee SecurityCenter, 15-Months edit
    HD DISPLAY 15.6 FHD B+RGLED TL (1920x1080) and Skype-Certified 2.0MP HD Webcam edit
    INTERNAL OPTICAL DRIVE Tray Load Blu-ray Disc BD-Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD) edit
    WIRELESS + BLUETOOTH Intel® Centrino® Wireless-N 1000 edit
    BATTERY OPTIONS 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery edit
    SOUND OPTIONS JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 edit

mondjuk ez 15"-ös az igaz, de optimus-al meg ssd-vel elég jól bírja akksiról is, plusz full hd...
    ez 235k és még 90ből vennék hozzá egy 256GB-s ssd-t :U
    ez még tök jól hordozható és nekem szempont a 14" ha egy kicsivel nagyobb méretben sokkal jobb gépet kapok, ami majdnem annyira hordozható :U

ha lenne 400+k-m, és a hordozhatóság + teljesítmény lenne a lényeg, akkor ilyet vennék...
    és ennek tényleg mindene jobb mint az air-nek...

thinkpad-et nem biztos, hogy vennék, mert amelyik abból jól hordozható, annak nincs akkora teljesítménye, de mivel nem is akarsz nagy teljesítményt - mert szerinted az air elég jó teljesítményt ad - ezért ha valakinek ilyen igényei vannak, akkor érdemes egy kisebb thinkpad-et vennie - esetleg x220-at- és utolag bele egy ssd, amivel azért jobban jár mint egy air-el, szerintem.
    mert kb. 270-ből megússza 256-os ssd-vel és erősebb a proci is benne, ráadásul kisebb mint 13"... :U

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

Új hozzászólás Aktív témák