Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
de itt pont, hogy "állami hitelt" vesz fel a hallgató. nem olvastam a szerződést, de biztos van benne szó arról, mi történik, ha nem fizeted ki a tartozást
a bankok pedig fedezetet kérnek (ez néha pont az állam), de pl. ha ezt a fedezetet megszünteted a tatozás rendezése előtt, akkor az gazdasági bűncselekmény, 5 év szabadságvesztéssel büntethető.
"több tíz vagy több száz millával tartoznak az államnak", de nem azért, mert nincs mi alapján eljárni ellenük, hanem azért, mert nincs, akit ne tudnának megvenni. ilyenből van egyébként egy maréknyi (legalábbis ahhoz képest, ahányan tartoznak majd a diplomájukkal az államnak, olyan pénzzel, amit egyébként soha nem is láttak, tehát nem vehetnek belőle semmi mást, csak oktatást)
"bank tehetetlen az ügyféllel mert átment egy képzeletbeli vonalon"
én ilyenről nem hallottam, meg ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki ezt csinálná (így aztán rögtön nem lenne ilyen egyszerű). én inkább olyanról tudok, hogy nem tudnak mit kezdeni az ügyféllel, mert nincs mijét eladni, hogy rendezze a tartozását. de majd az új PTK ezt is megoldja, ha végül tényleg belekerül a magáncsőd is.... de ez egy másik téma.
egyébként is van az a kiszólás, hogy ha 100 millióval tartozol a banknak, akkor nagy szarban vagy, ha 100 milliárddal, akkor nagy szarban van a bank.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest