- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Teljesen meg vagyok elégedve, a házikót azért vettem meg anno: mert jókat írtak róla, mutatós és tényleg pici, és 15k-t jó árnak tartottam, ha nem vált volna be, akkor piac.
Mondjuk VGA-ból 21cm hossz körül van a max ami befér, de lehet duplaslotos is, szerelni úgymond "átlagos" volt, ITX-ben mérve.Tápból ATX-et fogad, 21 cm max hosszúságig (ha nincs radiátor beszerelve, ez vonatkozik a max 21 cm VGA hosszra is).
A Jonsbo CR-701 hűtő ami bonyolította a szerelés menetét, kapásból a felszerelése miatt egy alaplapi csavart nem is tudtam betenni (megáll 3-mal is mondjuk, de akkor is), illetve a CPU segédtápot még a lap behelyezése előtt kelllett csatlakoztatni, mert a hűtő bordája teljesen befedi a lapon a csatit, utólag esélytelen.
Takarítani alatta sem vészes, nagyon jó kis "fogantyúja" van a tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fotók, videók mobillal
- Automata kávégépek
- Formula-1
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest