- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Azt gondolnám, hogy aki vállalja az ITX-el együtt érkező ezer negatívumot amiatt teszi, mert más nem fér el.
Én a másik véglet vagyok. Anno 52k-ért vettem a Stacker 830-at és még görgőket is szereltem rá, így még magasabb. Persze nálam pont az a cél, hogy önállóan egy bútor méretű cucc a gép a földön. Mondjuk akkor is kellett hozzá egy hibás alaplap negyvenezres árának ad hoc, de most azonnal garis levásárlása bármire (amit amúgy 15-ért vettem garisan az aprón). hogy ennyi pénzt adjak házért.
Szóval aki ennyit költ ITX házra az szerintem tutira nem ATX gépet akar kerülgetni. Egy ITX alaplap körül horror áron bedobozolni a levegőt csak, hogy nagyobb legyen, miközben a létező egyetlen vitathatatlan előnye, hogy kicsi. Ehhe ... hát ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest