Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Köszi, erre gondoltam. Várhatok a 4.0-ra, hátha abban már lesz ilyen ...

Még a 2.0-nál néztem meg alaposabban fejlesztői dokumentációkat, és ott (vagy levelezőlistán, már nem emlékszem pontosan) konkrétan le volt írva,hogy a TB által használt listview jelenlegi implementációjával nem lehet ezt megtenni (többoszlopos helyett többsoros listaelem). Reménykedtem, hogy hátha átalakították azóta, mert wide monitoron szerintem ez a legjobban használható elrendezés.
-
dqdb
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezt esetleg meg tudnád nézni? Csak egy gyors teszt erejéig nem szeretném telepíteni (fél évvel ezelőtti preview változatot néztem legutoljára, az még nem tudta), de ha tudja, akkor azonnal repül a Windows Live Mail (IMAP-on keresztül használom, és az egyik fiókomnál rendszeresen 30-60 másodperces timeouttal szórakoztat).
-
VaniliásRönk
nagyúr
Jó lenne, ha el lehetne rejteni a tabokat amíg csak egy van, csak én nem találom az opciót vagy nincs is?
-
WonderCSabo
félisten
A Beta 4 nagyon tetszik, jöhetne már a végleges.

-
VaniliásRönk
nagyúr
Végre lehet majd Twitterezni a Thunderbirddel is.

-
dqdb
nagyúr
Ebbe bekerült már esetleg az Outlook 2003-ban bevezetett három hasábos nézet? Mappák - levelek - előnézeti kép egymás mellett, és a levelek listájában két soros megjelenítés (felül a küldő és dátum, alul a tárgy). Erre az elrendezésre gondolok. A három hasábot már régóta tudja, de a dupla magas listaelemeket a 2-es még nem ismerte.
-
kraftxld
félisten
Rendes Exchange támogatás lesz benne?
-
Erasmus
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
rosszul érzed

-
atike
nagyúr
ON: Végre, hogy jön... Ideje már!
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Neil Watts
üzenetére
köszi, javítottam.

-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
első hiba: lehető6ség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest