- Asszociációs játék. :)
- Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Sanchez638 #25 üzenetére
Viszont a kettő helyben egy közös van. Tipikusan azok mennek oda, akik a neten is intézhetnének mindent. Gondolom társaságra vágynak és a legtöbb helyen nem fogadják be ezeket az egyedeket..
Nem hiszem. Bár olyan ügyeket intéznek, amiket neten is lehetne, de pl. idősek, alulképzettek, alulinformáltak, nem értenek hozzá, nem meri, lusta magának megcsinálni stb. ezért inkább bemegy, ott az ügyintéző szépen megcsinálja neki. Neki csak az idejét kell beletolni (az a többségnek van), de legalább nem kell gondolkodni és nincs kockázat, hogy elbassza.Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer, hogy kifogtam azt az egy hibát, amit még ezek a helyek se tudtak megválaszolni..
Látod, Te is bementél egy olyan üggyel, amit neten kéne megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanchez638 #25 üzenetére
Nem tudom, e a társaságkeresés mennyire jellemző, de szerintem ennyire magától nem szívatja magát senki
"Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer,"
Lehet ők hamarabb, vagy hülyék megpróbálni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- KERESEK meghajtó elektronikát 18 TB-os SEAGATE-hez
- i7-3770 (4c 8t, 3,9GHz, 8MB cache, HD4000)
- Számítógép
- Eladó Lenovo IdeaPad Slim 5, 14" WUXGA OLED kijelző /Ryzen5/8GB/512 GB SSD/Win11Home 21 hó garancia!
- Eladó!!! ASUS TUF F15 FX507ZC4-HN066 (i7)15.6'' Full HD 144Hz Gamer Laptop - 1 éves(kevés használat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest