Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Sanchez638 #25 üzenetére
Viszont a kettő helyben egy közös van. Tipikusan azok mennek oda, akik a neten is intézhetnének mindent. Gondolom társaságra vágynak és a legtöbb helyen nem fogadják be ezeket az egyedeket..
Nem hiszem. Bár olyan ügyeket intéznek, amiket neten is lehetne, de pl. idősek, alulképzettek, alulinformáltak, nem értenek hozzá, nem meri, lusta magának megcsinálni stb. ezért inkább bemegy, ott az ügyintéző szépen megcsinálja neki. Neki csak az idejét kell beletolni (az a többségnek van), de legalább nem kell gondolkodni és nincs kockázat, hogy elbassza.Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer, hogy kifogtam azt az egy hibát, amit még ezek a helyek se tudtak megválaszolni..
Látod, Te is bementél egy olyan üggyel, amit neten kéne megcsinálni -
válasz
Sanchez638 #25 üzenetére
Nem tudom, e a társaságkeresés mennyire jellemző, de szerintem ennyire magától nem szívatja magát senki
"Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer,"
Lehet ők hamarabb, vagy hülyék megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Online is meghosszabbíthatod jogosítványod, ideiglenes lakcímed és át is jelentkezhetsz. Végigküzdöd magad az mo.hu...
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Nők, nőügyek (18+)
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest