- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
a sztory fojtatódik 2016-ban: https://logout.hu/bejegyzes/joeyi/ford_fusion_egy_ev_autohasznalat_koltsege_2016.html
-
JoeYi
őstag
ja, sajna eszik böcsülettel. Varoson kívül 6.7L városban 8.8L. Cégemtől vettem meg jóárasítva. Sosem vettem volna fusion-t magamtól, de nem lehetett kihagyni. Tökéletes közlekedőedény amúgy (totalcarról nyúlt kifejezés), könnyű parkolni, jó a csomagtartó (még sose volt olyan hogy 4 ember cucca ne fért volna be) és olcsó fenntartani. (mármint egy vágyottnak tekintett Mondeo, Passat vagy Accordhoz képest)
Mindig azt vízionálom hogy befog halni, de csak megy és megy.
-
JoeYi
őstag
válasz
szabonagyur #4 üzenetére
igen, ez igaz. Sokkal többször ruccantam le Balatonra pl, és csak azért mert kocsival egyszerű
KaiotEch: nekem nincsenek ilyen barátaim. Az olajcseréhez pedig járt egy átvizsgálás. Biztos maszeknál kijött volna 10-12ből, de így nyugodtabb vagyok (pl remélhetőleg nem hamisított olaj került bele), plusz még mindig vezetve a szervizkönyv
sutykuru: hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged