- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Ne büfét keress, hanem kis közértet. Sapka, napszemcsi kell. A fröccs sokkal egészségesebb, mint egy akármilyen "üccsi", bár a sörben több a kalória, és az oldott ásványi anyag (nem vicc)!
Mi már vagy 5 éve mindig megkerüljük, úgyhogy a balatonra csak néha nézünk rá. Ott van, és kész, menni kell.Ja, én nem számoltam, de tavaly a haver megivott 6 korsó sört, és 3 liter vizet.
Én 108 kiló vagyok, egy balcsi kör nekem vagy 4500-5000 kalória.
-
-igu-
veterán
Azért hívtam fel a figyelmedet a 'normális' energiabevitelre, mert az segít túlélni az ilyen szintű megterhelést - főleg akkor, ha ez nem rendszeres igénybevétel.
Az izotóniás sportital hasonlóképpen fontos, izzadással fontos ásványi anyagok ürülnek ki a szervezetből, amit illik pótolni. Hasonlóképp a vércukor szintjére is ügyelni kell, mert hiába eszel, elgyengülsz. A palacsinta ezt azért rendben tartja
Ezeket nem okoskodás céljából írom, hanem saját tapasztalatomat osztom meg veled és azokkal, akik hosszabb túrát terveznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged