- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
Én tavaly januárban vettem egy SOYLE agybedugóst 2 ezer HUF alatt, és meg vagyok vele elégedve. mikrofon is van rajta, és textillel van bevonva a kábele. Hangzásról annyit, hogy a mély elég jó, magas is van valamennyi,.. na mind1 ebbe nem megyek bele. Túl márkásakat nem próbáltam, szóval az én viszonyítási alapom az olcsó
Mostanában láttam SOYLE agybedugóst 860ft-ért is. Aki kipróbálja ezt a márkát írja le hogy tetszett-e neki. -
Mr X
veterán
500Ft-ért rendeltem Hong Kong-ból fülest. Óccó volt, de egyszerűen rémisztő a hangja.
-
Kabum
csendes tag
most vetem egy ijen fülest és az normális h a belsejében az a porvédö izé lukas
mondjuk 1 év garit atakrá -
adi mester
aktív tag
Tényleg korrekt kis füles. Még karácsony után vettem a sajátomat,ami most adta meg magát, és mivel a leértékelt termékek közül lett előkotorva (900 huf) így többet nem is vártam tőle. Sajnos elszállt a bal. Most vehetek másikat...De egy biztos. Ugyan ilyen lesz
-
-
JoeYi
őstag
válasz
Thunderzolee #3 üzenetére
áhh, még mákja van hogy megcsinálta neki. Iszonyat vékony drótok futnak a borításon belül, szinte lehetetlen forrasztani őket...
-
Egyik lakótársnőmnek megtört a hiperszuper méregdrága Sony fülesének jack dugója. Mondtam neki, vigye el szerelőhöz, forrasztanak rá másikat, nem kell kidobnia. Meg is csinálták.
Akkora dugót kapott rá, h azóta nem meri elővenni a buszon/vonaton az mp3-asát, maximum a zsebében kotorászva nyomkodja a gombokat, ha számot akar váltani.
Gondolom a szerelő nem volt a helyzet magaslatán. Legalábbis erősen az esztétika fölé helyezte a funkcionalitást. -
DEJVID
őstag
"Hát baráton most már tudod, hogy azért veszünk ilyet, mert ez az olcsóbb." Ott egy Apple fülesről volt szó ami 6-7k...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem tartom kizártnak, hogy megtaláltam a világ legolcsóbb agybadugós fülhallgatóját. Kőkemény 1700 forintot kóstált ez...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest