- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
egyebkent ebbol lehetnek vicces dolgok. csaladtaggal megesett, hogy a 80+os anyuka es a friss hazastars kb mutogatva tudtak kommunikalni, kozos nyelv hianyaban.
ahhoz meg eleg magyar van kint kulfoldon, hogy ez hosszu tavon problema legyen, meg ha egyebkent a szulok nem mozdulnanak ki a falubol.
rokonsag egy resze is keptelen volt meglatogatni minket, tippre ebben boven benne van, hogy a magyaron kivul semmi mast nem beszelnek.
-
proci985
MODERÁTOR
en picit tobb ideje vagyok kint skandinaviaban. az angolom es a helyi nyelvem is eros, mondjuk munkahoz es tarsasagi elethez (kollegak egy resze nem beszeli a helyi nyelvet) napi hasznalatban van mindketto.
magyarul nekem se jutnak mindig eszembe a szavak. munkanal eleve a terminologia angol, viszont pl a helyi jogszabalyoknal es az adozas korulirasanal is nehezsegekbe utkozok jellemzoen magyarul. valamennyit elvileg hasznalatban is gyengultem, de ez amiatt is lehet, mert amiota kint vagyok nem olvasok szepirodalmat magyarul pl. par esetben pedig elegge magyartalanul fogalmazok ami a helyi szintaktika hibas tukorforditasanak lenyomata.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest