- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
anjani182 #22 üzenetére
Nem vagyok paranoiás és nem gondolom, hogy ellopják az adataimat (amúgy nem is erről volt szó a bejegyzésben, hanem a fizikai lopásról, ami veled is megtörténhet). Hasonlóan amúgy napi szinten vásárolok neten hosszú évek óta és én sem parázom ezen (bár ettől még simán ellophatják és igen, az átlag Pistáét is el szokták).
Azt én sem tartom jó megoldásnak, hogy netes vásárlásra külön kártya vagy külön kontó, ezzel megint csak szarakodni kell minden egyes alkalommal, nem kényelmes.
De ha fizikai lopásnál ezzel megnehezítem valaki dolgát, akkor miért ne kaparjam le a kártyáról? A semminél azért jobb. Egyébként nem tudom, hogy ezt a "hozzá nem értő emberek" szöveget kinek szántad, nem is értem, hogy mit lehet ezen "hozzá érteni" vagy nem hozzá érteni. Ha ezen azt érted, hogy szerinted paranoás az, aki azt gondolja, hogy ellopják az adatait, akkor neked ugyanúgy fogalmad sincs az egészről, mert csak szerencse, hogy a te adataidat épp nem nyúlják le (mert baromi sok emberét igen, aki a neten vásárol - de megintcsak, nem erről van szó a bejegyzésben).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Lehet bármi hátrányom abból, hogy lekaparom a bankkártya hátuljáról a CV2 kódot? Elég sok helyen olvastam ezt a...
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest