Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Hát ez nagyon szar lehet! Nekem volt az hogy úgy tudtam 8 ra kell bemenni iskolába így gondoltam alszok én még 7:10 körül csörög a telefon és csá hol vagy? Mondom itthon! Erre akkor siess mert 5 perc és becsenget! Hát szép! De legalább anyám be tudott időre vinni engem így még jól jártam!
-
Sonec
tag
Oda járok suliba

-
xxman
senior tag
hát igen egy új telefon rád fért volna
-
JetiRulez
őstag
Módosítottam a bejegyzést a mobilos téma magyarázatával.
-
Ice!?
őstag
de még mindig nem értem, h miért nem csörögtek rád.
-
szombatitomi
senior tag
Hát, sajnálom hogy így lett.
De én soha nem bíznám magam egyetlen órára. (Úgyértem megnézem telefonon, tv-n, gépen...) -
-
nem_tom
őstag
Gondolj bele. Te állsz a suli előtt és várjátok a buszt, na meg az osztálytársatokat, annak tudatában, hogy ő úton van. 9 óra a busz indul, osztálytárs sehol... Utána már hiába hívod, nem tud 1 perc alatt oda érni. A busznak meg menni kell. És előbb ugye minek hívnád, mikor te annak tudatában vagy, hogy jön?
-
JetiRulez
őstag
Annyi emészt... bekezdés egy mondattal megtoldva.
Talán azt gondolhatták, hogy nem akartam jönni, nincs miért rágódni rajta. Igazolatlant sincs miért kapnom, hisz már nem járok suliba és el lehetett dönteni, akarok-e jönni.
-
finest
addikt
Ez 6 óra igazolatlan hiányzás!

-
Gergő_
őstag
kedves osztálytársaid vannak...

-
nem_tom
őstag
Néha nekem is van ilyenem, hogy szeretek az esőben sétálni. Ha sok minden van a lelkemben, általában ez olyan megtisztulásként hat rám.
Amúgy, kár a kalandpályáért.

-
Daweee
őstag
uhh, kellemetlen

Nem mintha befolyásolt volna bármit is, de nem is próbáltak hívni mielőtt elindultak hogy hol vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én soha nem bíznám magam egyetlen órára. (Úgyértem megnézem telefonon, tv-n, gépen...)

Fura, hogy nem hiányoltak:S a busz tud várni 10 percet.