Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Nem spóroltam áramot. Mindkét gép be volt kapcsolva. Vagy LAN-oztam öcsémmel vagy valami mással játszottam, vagy zenét hallgattam. A telefon modem, a kábelmodem és a router továbbra is ment. Sasoltam mikor jön vissza a net, mikor gyullad ki az összes lámpa. És a tévé is ment.

-
stangli
senior tag
Hát vedd úgy hogy kevesebb áramot fogyasztottál, óvtad a környezeted, kevesebb decibel érte a fülkagylóidat, és ami nem elhanyagolható másfél nappal kevesebb szeméttel bombáztad elmédet. Ez több mint szerencse, ez egyszerűen csoda ami veled történt, ez egy jelenség volt amit átéltél.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest