Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Nem spóroltam áramot. Mindkét gép be volt kapcsolva. Vagy LAN-oztam öcsémmel vagy valami mással játszottam, vagy zenét hallgattam. A telefon modem, a kábelmodem és a router továbbra is ment. Sasoltam mikor jön vissza a net, mikor gyullad ki az összes lámpa. És a tévé is ment.
-
stangli
senior tag
Hát vedd úgy hogy kevesebb áramot fogyasztottál, óvtad a környezeted, kevesebb decibel érte a fülkagylóidat, és ami nem elhanyagolható másfél nappal kevesebb szeméttel bombáztad elmédet. Ez több mint szerencse, ez egyszerűen csoda ami veled történt, ez egy jelenség volt amit átéltél.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest