Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz mrlujoak #58 üzenetére

Csak az a baj, hogy a Sony előnye a támogatásban lépésről lépésre teljesen elolvad a többi gyártóhoz képest. Sőt nem is ez a baj, hanem hogy nem a többiek érik utol, hanem a Sony esik vissza a többiekhez.
    Mondjuk én nem tulajdonítok ennek annyira egetverő jelentőséget mint egyesek, egy főverziófrissítés sem gyakran bővíti létfontosságú funkciókkal a telefont, semmilyen OS-től nem lesz egy Galaxy Mini-ből SII-es. Az egész nagyrészt eye-candy dolog szvsz. Arra pedig egyeseknek van igényük, másoknak nincs. Páran vágynak új OS-re, mert ettől kicsit olyan mintha új telefonja lenne az embernek, mások csak hibák nélkül akarják használni a telefonjuk funkcióit. Ezért sztem fontosabb dolog a sűrű bugfixelés, mint a főverziófrissítés, hogy amit tud egy készülék, azt tudja fagyásoktól, hibáktól mentesen.

Mondjuk én pont szeretem ha időnként változik kicsit az OS, másképp néz ki, változnak az opciók, bővülnek, s ha meg még gyorsul is a működés az már szuper. Ezért is rakok fel pár hetente új custom ROM-okat a saját telómra.

(#60) hurrikan: Fizetsz 1-1 sört minden modellért ami nem kapja meg a JB-t? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák