Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
50W755
Nálam megjelent a kezdőképernyőn egy Marshmallow menüpont, amiben írnak róla, milyen jó, és milyen módokon lehet telepíteni, de nem találja még a TV a frissítést.
Május óta van meg, talán háromszor történt az, hogy fogta magát, és újraindult. Lassulások voltak, ha nagyot tekerek a discover gombbal akkor nem tölt egyszerre. Az újraindulásoknál bele tudnám állítani a távirányítót, mert semmi plusz terhelést nem kap, csatornaváltásnál történtek. A többi probléma nem idegesítő, ez a hardverrel együtt jár szerintem, nem hiszem, hogy túl erős vas lenne a TV-ben.
A csatorna sorrend állítása a TV-n felejtős, elképesztő szinten akad az egész, és a hasonló menüpontokat is el kell kerülni, ha baj van a vérnyomásunkkal, vagy a szívünkkel, nehogy baj legyen. Hozzátartozik a dologhoz, hogy nem minden nap akar az ember sorrendet változtatni, szerencsére egy PC-s programmal meg lehet oldani.
Esetenként előfordult, hogy telefonról nem ment át a Youtube videó Cast-tal, második próbálkozásra működött mindig.
Mindezek ellenére szerethető a TV, és én szeretem is.
-
Plexicushio
senior tag
Részemről semmi ilyesmi szerencsére. (Sony 809C)Talán egyszer-kétszer fagyott maximum több, mint egy év alatt.
Ami engem zavar inkább, az a lassúcska csatornaváltás és hangerő-változtatás és a menüben sem a legfürgébb (digitális kábel, előbbit nem tudom megítélni, hogy mennyiben az OS sara, előtte műholdas előfizetésem volt, ott pedig köztudottan lassabb a váltás).Frissítést én sem kaptam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Villanyszerelés
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest