Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Amiket én használok abból én főleg a C#-t és a PHP-t. (Még, ha utóbbi igazi rákfene is tud lenni debugolásnál.)
C#-ban igazán nem is a nyelvet, hanem a Visual Studiot szeretem, nagyon kényelmes fejleszteni benne, kiegészíti a szintaxist, sír mindenhol, ha baj van, de sok hasznos megoldást is ajánl. Debugolni és egész kényelmes.
PHP-ban azt szeretem, hogy seperc alatt össze lehet hozni benne azért bármit akár csak egy Notepad++-ba írva.
JavaScriptben (pontosabban inkább jQuery-ben) az izgő-mozgó butaságokat szeretem megcsinálni, még, ha sokszor elég agyfallosz is a kivitelezési mód.

-
elithun
őstag
Sajnos nem tudok mély infoval szolgálni, mert az 5-ből a 3 az a PHP, C# és a JavaScript, amikre gondoltam.
Én annyi előnyét láttam/olvastam, hogy gyorsan tanulható és nagyon széleskörű felhasználása lehet, mivel nagyon sokfelé lehet integrálni.Én anno Ubuntus VPS környezetben találkoztam py fájlokkal,az éppen egy mysql diagnosztikai programocska volt. Utána tudtam meg, hogy nem csak ilyen futtatható állomány felhasználása létezik.
-
elithun
őstag
Az első 5-ből 3-al napi szinten szívok, így nekem teljesen reprezentatív a lista stack overflow szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgatós találkozó
- Vicces videók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független One új közel 1 év jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest