Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
-
DEJVID
őstag
Nyomom én is egy ideje, szeretem is nagyon, csak jöhetne már egy nagyobb update.
-
nemlehet
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Kb annyi értelme van mint a minecraftnak. Kiélheted a kreativitásod és a brutalitásod.
-
nbg
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Meg a jelenlegi allapotaban is klasszisokkal tobb ertelme van, mint a 10 euros kecskeszimulatornak, bar ugye poennak az sem volt rossz...

-
Televan74
nagyúr
Erről a játékról eddig nem tudtam, de meg kell vennem a steamen.Számomra jobb mint a COD és a BF.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nos igen. A múltkor láttam egy videót, amiben a csávó egy pengés szvasztikával tarolt. Tudom, hogy rossz, meg minden, de azért felnevettem rajta. Mármint a játékon, hogy ennyi lehetőség van benne.
-
nbg
senior tag
válasz
marositech
üzenetére
Na igen, latni ott par agyament videot...

-
saelin
veterán
Ez nagyon durva!
Vajon mennyit gyakorolhatott mire megtanulta használni? -
marositech
senior tag
Áhá! Szóval eza játék neve amit agyonmutogattak a 9gag-en!

-
flashpointer
őstag
Eleg szorakoztato, tesonak egy e4600 procin meg valami hasonlo korabeli vga-n csak ugy hasit,mondjuk tul sok beallitasi lehetoseg nincs is
En is probalgattam de mikor 10funkcot kellett keybindingelni elore-hatra mozgassal,szoval 20 gomb akkor aztan kereshettem mit mire tettem. Sok turelmet es megtobb idot igenyel a kiismerese de ha lesz valami franko multis resz pl user varanak lerombolasa vagy gepharc akkor siman jo lehet. -
hodostamas
addikt
Milyen a hardver igénye? GT620m+i3m -el elfutna?
-
Csapoati
nagyúr
Egyértelműen "KELL" plecsnit kap nálam.
Viszont a fejlesztő oldalán [(link)] 7 USD-ért is megvehető és Steam kulcsot is ad. Nem sokkal olcsóbb, kb 200 Ft-tal, de az is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest