- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaft72
tag
Ejha!

Köszi hogy felhívtad a figyelmet erre a srácra. Nem semmi a koncert, baromi újszerűen használja a zongorát (többek között dobként
). Agyamat eldobtam komolyan mondom. Gagyi hasonlattal élve a gyerek a jazz Jamie Oliverje 
-
Kazimír
őstag
Szokatlan zeneajánló, az biztos.

Hogy aki ennyire szereti ütlegelni a hangszert, az miért nem dobolni tanult, az is egy jó kérdés. Valószínűleg a szülei is tehetnek róla.
Egyébként lehet, hogy tehetséges a srác, majd az idő eldönti mennyire. Azzal az emberrel viszont elbeszélgetnék, aki azt mondta neki, hogy ezt a számot - amelyet linkeltél - énekelnie is muszáj...Biztos konzervatív vagyok, és "hogy lehet ilyet hallgatni", meg effélék, de ha jazz és zongora, akkor inkább Ő.
-
Gubro
senior tag
Bela Fleck and the Flecktones?
Hihetetlen nagy zene.
Ő a világ egyetlen zenésze, akit Grammy-díjra jelöltek jazz-, bluegrass-, pop-, country-, próza-, keresztény- és világzenei album kategóriában egyaránt. Összesen mintegy húszszor (kilencszer meg is kapta).
Ha érdekel bővebben, keress meg priviben. -
Gubro
senior tag
Nem igazság!
Én akartam Jamie-ről előbb írni!
Voltam a szülővárosában többször is, amit valaha kiadott, megvan, szerintem simán van olyan szinten jazzben mind Diana Krall, aki a másik nagy kedvencem, na meg Bela Fleck, bár ő mást is játszik, mint jazz-t.
Ezek szerint marad nekem Bela Fleck.Jó írás, gratula!!!
-
-
Ivanka
csendes tag
Jó volt olvasni róla, grat a cikkhez. 2 albumot is rendszeresen hallgatok, igazán profi hang, jó ritmusváltások, igényes muzsika.
Egyébként szerintem erősebb a női jazz/nu jazz vonal, bár ez lehet, hogy csak felületes ismereteiből adódik. Diana Krall láz már lecsengett nálam, az utolsó albumával Stacey Kent a favorit.
-
Vakegérke
félisten
Jó a srác, ez tény.
Azonban nagyon nem kedvelem az értelmetlen rongálást. Nem művészet egy zongora rongálása.Igényes írás. De hiszen ezt megszoktuk, fölösleges szóvá tenni.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Imádom, amikor a zenéről és a zenészekről írsz! Köszönöm!

-
törölt tag
Huhh, köszi.
Előzetesnek megnéztem a youtube-os videókat, de normális hangzással lenne az igazi. Szal meg kell szereznem a dvd-t.

Mikor ilyeneket nézek, mindig fellélegzek, hogy talán még nincs minden veszve.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Agyamat eldobtam komolyan mondom. Gagyi hasonlattal élve a gyerek a jazz Jamie Oliverje