Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én is így vagyok a 2005-ös Ford Focus kombimmal. Igaz ez amolyan szükség vásárlás volt anno, plusz ráadásnak első saját tulajdonomban lévő autó.
Egy vagyont költöttem már rá, csak nem nagyon látszik. Hámlik a lakk, de a belbecs rendben van, arra mindig ügyeltem.
Autópálya tempónál már nem kell beszélgetni, pedig a rozsdamentes kipuffban és a paragi végdob előtt van egy hangtompító dob is. Ha ez nincs, a harmadik sarok után lerúgtam volna. Ate ceramic betétek, Ate és Rotinger tárcsák.
Sima 1.6 benzin 101 lóval (mínusz ami elszökött már belőle), de imádom. Mélyen ülsz, szereti ha pörgetve van a motor.
Mondjuk egy ST jobban tetszene a 2.5 literes turbós öthengeressel. Egyik álomautóm.
Aztán kaptam a Ford mellé egy 2006-os évjáratú 139 lovas 2.2 dci Espace-t automata váltóval. Hát ez pont az ellenkezője a Fordnak. Nyugis vezetési stílus, máshogy nem is lehet. Igazi családi utazó autó. Kényelmes, tágas, nem kell legózni a csomagokkal. Cserébe a kormányzás nyúlós, vezetési élmény nulla. Az automata hááát... Bal lábnak pihentető, maradjunk ennyiben.
De mindkettő megtartós. Amennyit ér a kettő együtt, nem kapnék belőle egy fél új autót se./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
-
PDA_FAN
tag
Épp csak a típus és az évjárat nem derült ki...
-
Ceree
senior tag
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla