Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Az van, hogy a tudás nem felhalmozható. (Sajnos... 100x többet tudnák úgy mint fejlesztő, bár másfelöl valójában nem lennék vele sokkal hatékonyabb.) Amit nem használsz rendszeresen, meg nem építesz rá még több mélyebb tudást, ez szinte mind elillan. Tőlem rokonságban kérdezte vki, még előzőnél (1.0?), hogy mit gondolok erről, mint IT-s ember. Ránéztem a leírásra, és mondtam, hogy hacsak nem megy valami kifejezetten IT-s irányba tovább, akkor ezekkel nem ér szinte semmit. Mert más munkakörben nem hasznos skill az HTML+CSS+JavaScript (OK, ezer évben egyszer, mikor elcs*szett céges blogot akármit te hozhatod helyre hősként). Sokkal hasznosabb időbefektetés pl. Excel-re gyúrni. Innen a benyomásom, hogy aki nem IT-s, azok ezt valószínűleg nem látják át, és pont olyanok menne ezekre, gondlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest