- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
"Magyar fórum, magyar igazság"
Ez nem egy nacionalista fórum ;) ezen az alapon Trump egy nevenincs bohóc, Putyin valami ismeretlen celeb és Orbán a leghatalmasabb nagyúr
Az hogy egy szolgáltató beépíti a szolgáltatás árába egy készülék árát és így kb jelképes összegért megveheti a párod nem tudom hogy jön ahhoz hogy a Vivo egy nagyon is innovatív és méretéből adódóan is komoly cég...
Nem tudom hogy hallottál e már a BKK csoportról ( Vivo, Oppo, OnePlus ), a hírek szerint hamarosan hivatalosan is bejönnek az EU-ba.
-
-
Stabi83
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Te most kevered a szezont a fazonnal...
Szerinted európa a piac nekik? Egy kínai tartomány nagyobb felvevőréteg nekik mint a mi kis kontinensünk.
Ne az alapján sorolj be egy gyártót hogy itt a szolgáltatónál mit sóznak rád ;) -
Tök mindegy, hogy kínai márkák hol tartanak, amíg Kína, India only. Sziamiaú már kapható itthon, amikor épp van készlet, és szolgáltatóknál is alig van pár történelmi készülék. A párom megtartotta az előfizuját, és 10k-ért kapott egy samu a40-et. Hol konkurencia ennek egy vivo?
-
Stabi83
senior tag
Elkényelmesedtek és biztonsági játékot játszottak. Most hogy a kínaiak meg nem csak hogy utolérték hanem sok szempontból be is előzték őket meg megy a hülye magyarázkodás....
Aki ezt megeszi annak egészségére, persze a fanatikusok és marketingesek eköré is gyárthatnak dogmákat... -
Noukoum
veterán
válasz
pusszycat
üzenetére
Alapból nevetséges az egész. Persze milyen jól hangzik hogy a nagy gyártók megvárják míg egy technológia kiforrik majd csak azután rakják bele a készülékeikbe, nyilván a felhasználó miatt. Aztán egyből máshogy hangzik hogy inkább megvárják míg a többi gyártó kifejleszt valamit majd szépen lemásolják... Ugyanaz csak máshogy fogalmaztam meg.
-
Érdekes ez a cég.
Robotikával és valami szerveres adatbázissal foglalkozott. A csávó vérbeli fejlesztő. Valahogy mindig megtalálja a pénz. A Turing megszerezte aNokiaMicrosoft egyik finn gyárát is.
Sokan nem publikál, info nincs a cuccról, zajlik még most is szoftverfejlesztés. Van fémtechnikai és több más ipari szabadalma is.
Most ő egy feltaláló? Mit csinál? Miből él? Prosperál a vállalat? Talán szélhálmos? -
Stabi83
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Nem forgalmazzák de beszerezhető. Nekem is több volt, az eddigi egyik kedvencem telefonom a NEX S-volt ( csak azért adtam.el mert egy ismerősöm ellenállhatatlan ajánlatot tett rá ).
Amúgy csak arra akartam célozni hogy úgy leírni egy gyártót hogy a termékeivel kapcsolatban 0 a személyes tapasztalatod szerintem nem kellene. -
-
-
Wapmester
senior tag
valamivel ki akarnak mindig tűnni a kínaiak, aztán majd a nagyok követik mikor már jobban elterjedt a dolog
amióta nyomják a periszkóp - flip - tripla, vagy annál több kamerát,ultra-hyper-super-fast charge-ot,kávamentességet, 90+120 Hz led stripe-os gamer phone-t, UD ujjlenyomatolvasót, stb azóta a nagyok is belekóstolnak ezekbe rendesen és követik a trendet
a notch-ot is sajnos ezer variációban fejlesztették tovább, remélhetőleg minél hamarabb szabadulni fogunk tőle, ha jól működő UD szelfi kamerát fejlesztenek, de az még odébb van, addig újra feltalálják a felső kávát
-
Stabi83
senior tag
Felsorolnál párat a piacra került "félkész" termékek közül???
Hány Vivo-d is volt eddig ami alapján leírod a gyártót?
Miből gondolod hogy a Vivo valami másodvonalbeli kis gyártó aki megteheti a felelőtlen döntéseket?Ha egy bizonyos meg nem nevezett amerikai cég dob piacra fele ennyi innovációt akkor meg hisztériás tapsban tör ki a fél világ...
-
gproject
aktív tag
nem remlik olyan keszulek -talan a gomb menteset leszamitva- toluk, amelyik hasznalhatatlan, vagy felkesz lett volna
-
joey04
titán
-
Stabi83
senior tag
Akárhogy is nézzük vagy próbálja tagadni bárki, a Vivo az egyik leg inovatívabb gyártó jelenleg a piacon.
-
pusszycat
nagyúr
A Vivo az én gyártóm (egyike). Olyan telefont akarok amilyen még nem volt,és másnak sincs. Általában. A grafén akku ala Samsung vagy a kijelző mögötti kamera,gomb nélküli telefon,vízesés kijelző etc.
-
Wapmester
senior tag
rohadt jót fog tenni a véletlen érintéseknek
meg a képernyő fénytörésének -
Bavid
senior tag
Szimpatikus, hogy folyamatosan próbálkoznak újításokkal (még ha nem is mindegyik túl hasznos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Samsung nem engedheti meg magának... 'oszt mégis