- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekiálltam bővíteni a nast... 2x3->2x5TB
- halt parancs, NAS leállt
- hdd2 (/dev/sdb) kiszed, uj hdd2 betesz, bebootol, jbod volume elkészít, share kreálás, beállítás, adatmásolás....
- idle3ctl -el belőttem, hogy ne parkolgasson a fej (kikapcs-visszakapcs kellett)
- hdsentinel szerint hdd OK
ennyi? kell még/érdemes még bármit állítanom?nagyobb gond: a hdd1-et hogyan lehetne "egyszerűen" cserélni?
mamár nem mennek a repo-k, ha emlékeznék is, h miket csináltam a nas-al, akkor se tudnék mindent rendesen frissíteni :/ (igen, tudom, a backup packagék Tonyk gdrive-ján... bonyolult és macerás is - nekem, linux-bénának, csak végső esetben nyúlnék ehez...)mi lenne, ha csinálnék "rendes" backupot a webes felület alól + lemásolnám a fájlrendszert, majd restore + fájlok visszamásolása... ?
elvégre linuxban minden "fájl" ...
egyéb ötlet? csinált már valaki ilyet, teljes újratelepítés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged