- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Látom te is bele estél abba a hibába, hogy többnek tartod magad, mint az állatokat. Szerintem a humán párhuzam, csak azokat zavarja, akik többnek képzelik magukat az állatoknál..
''Az én véleményem az, hogy minden felelős macskatartónak erkölcsi -és ha rajtam múlna, törvényi- kötelessége volna ivartalaníttatni a lakáson kívülre is kijutó hím macskáját, és nősténynél is csak akkor maradhatna el, ha kifejezetten kicsinyeket akar, vagy kötelezi magát a megfelelő elhelyezésükre.'' - ez egy érdekes gondolat, és gyakorlatias is. Én mondjuk, csak a második felével értek egyet, illetve az állattartók felelősségéről(és nem csak a macskatartókéról).
''De egyébként tökéletesen beletrafáltál: ha mégis ilyen szokásaim lennének, akkor minden bizonnyal elvégeztetném magamon az elköttetést. Döbbenetes, igaz?'' - Döbbenetes bizony, mivet te sem tennéd meg szerintem(pláne ha később szeretnél még családot).
Részemről a vitát lezártnak tekintem, mivel látom nem tudlak jobb belátásra bírni..
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest