Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lacam aktív tag Nah, akkor biztosan elmentünk a zágrábi pár háza mellett párszor.  Bejártuk szinte az összes utcácskát. Bejártuk szinte az összes utcácskát. 
 A pékségben sütött kaják valóban nagyon finomak...csak épp az áruk 
 ...mikor még nem jártuk körbe a falut (első nap) oda mentünk kenyérért és pár apróságért...hát azokat aranyárban adták, ezek után a helyet nagyívben elkerültük (lehet hogy nem kellett volna?! ) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?! ) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?! 
 Hajókirándulni jó lett volna, de átszámolva 5000ft/kopf kicsit sok négyünknek, megaztán úgy voltunk vele, hogy azt a pénz ''elesszük/elisszuk'' valami f@xa kis étteremben. A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem ) )
 azon gondolkodom, hogy kivagdossak-e képeket a punati banzájról készített videórol, azok nem túl jók és szinte biztos hogy senkit sem érdekelnek...
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bejártuk szinte az összes utcácskát.
 Bejártuk szinte az összes utcácskát. 
 ) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?!
 ) A postáról írtam valamelyik bejegyzésemben, az röhejes. Egy szál képeslapot akartunk feladni kedden(!) de csütörtökön sikerült bejutnunk. Oda mentünk egyszer reggel fél9re semmi, majd másnap délelőtt 11-kor semmi, zárva...és este 4körül is zárva, és ez ment napokon keresztül, mikor ki volt írva hogy 8-4ig (azthiszem) Lehet hogy csak nekünk volt pechünk és nem írták ki anglish-ül hogy ebédtájm?!  A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem
 A szigetet az öbölben csak messziről néztük, tényleg szép sőőőt Punat felől napnyugtakor különösen. De Krk úgy összességében is ilyen, annak ellenére, hogy első látásra egyeseket elrettenthet az a sok ''kavics'' ami az utak mentén (és mindenhol) van, de ha egyszer a nyaralni vágyó ember eljut a tengerpartra, minden kétsége a hely szépségéről szertefoszlik. (szerintem