Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
A tetszettet két T-vel írják.mlg jó hogy vastagon is kihúztad -_-'
-
horvathkrisz
addikt
mouserate nevű progival tudod lemérni [link]
valamint át kell írnod a windowsban az usbport.sys fájlt 1000Mhz-re. ez annyit jelent, hogy az USB portod ennyin fog menni a jelenlegi (alap) 125MHz helyett.
nekem ms inntelli egerem van, ez sajna csak 500MHz-et bír.(de így is mérföldekkel jobb a mozgása!)
Ja, megnyugtatásképp megjegyezném mindenkinek, hogy semmilyen más USB-s perifériára (pl. mp3player, billentyűzet, digitális fényképezőgép) nincs negatív hatással az USB-Hack!
Ha valakinek kellenek a módosított MHz-es usbport fájlok, írjon bátran privit, elküldöm mélben szívesen! van belőlük 250, 500, ill.. 1000MHz-es.
üdv.: krisztián
[Szerkesztve] -
Golkoth
csendes tag
Nah, csak, hogy senkinek ne vegyem el a kedvét ettől az egértől, elmondom, mi történt. Rávettem magam, és garivesztést kockáztatva(legalábbis gondolom) szétszedtem az egeret (kétszer van leragasztva a csavar... méghozzá úgy, hogy át kell szúrni, vagy le kell tépni a matricát). Kitisztogattam, és láss csodát, tökéletesen funkcionál.
Bocs, ha kicsit hamari voltam, de most már megoldótott a problémám
-
Golkoth
csendes tag
Hello!
Kb 1 hete van egy olyan problémám, hogy egy sima kattintást néha duplának vesz, sőt ha letartva nyomom, pl görgőt húzom egy oldalon, akkor elengedi. Ma meg már volt párszor olyan, hogy nem reagált a kattintásra. Az a baj, hogy ez elég nehezen észrevehető, de eléggé idegesítő, ahogy itt gépezek. Szóval gariba beviszem(elvileg még egy hónap, ha 1 éves, de nem tudom mennyi, mert nincs ráírva a papírra...Modding Computer KFT.), és akkor egy hónap után talán megnézik, mire majd azt fogják mondani, hogy ja bocs, nem észleltünk semmi hibát az egérnél... Egyelőre másik gépen most hétvégén fogom tudni kipróbálni, de szerintem az egér sz@r, úgyhogy ennyit arról, hogy mennyire strapabíró. Érdekes, hogy olcsó egerek nem csesződtek el, hanem pont ez, amelyikre ráírták, hogy húde! Hát szánalmas.
Pedig normálisan használtam.
Próbáltam új driverrel, most meg driver nélkül van, de ugyanaz...
Na a lényeg, hogy ha valaki találkozott már ilyen problémával, és talált rá megoldást, akkor help me
-
Ősember
őstag
Kontra:
-3 gomb
-sok parasztvakítás az infóknál...
te mondtad hogy nem kell több gomb, akkor miért negativ?
mi volt a parasztvakitás?
-
wodoo
újonc
Hello valaki segitsen pls!!!!be van kacsolva a ''on-the fly sensitivity'' csak azt nem tom meik gombal lehet állítani menet közbe????

-
wodoo
újonc
Hellosztok valaki tudna nekem segíteni most vettem egy razer kraitot és nem tom menet közbe hogy lehet állítani a gyorsaságot!!!
-
Zsotyi
csendes tag
Nekem holnap érkezik a Krait-em! PC Land-en volt egy akció, mellyel kedvezményes áron egy Razer Mantis egérpad-ot is hozzámvágnak.
Lenne egy kérdésem:
-Milyen progival tudom lemérni az egerem válaszidejét?
Van winhack progim (rate switcher), amivel elvileg fel tudom húzni 1Khz-re, de hogyan tudom megnézni, hogy télleg annyin megy? -
elit_hun
őstag
óó,nem mind1 hogy elölröl vagy hátulrol?

[Szerkesztve] -
moma
őstag
Pont arról nem írsz ami egy egyszerű termék info-ból nem derül ki: hogy mennyire vált be nálad? Egyébként jól néz ki nagyon, bár engem eléggé zavarni szokott az ilyen led a görgőnél dolog...
-
Remington
őstag
lol
és a sniperekkel mivan?
amúgy jó kis egér, mennyi volt? ha jól tudom ezt a kraitot rts-ekhez ajánlják de te fps-ben nyomulsz nem? jó hozzá? -
REDeath
őstag
az always on-nak a lényege hogy sohaem kapcsol ki, ami arra jó, bár én még nem tapasztaltam hátrányát a takarékos módba kapcsolós egeremmel, hogy ha campelsz egy sarkon és hirtelen kell rántani akor kell egy kis idő míg bekapcsol az egér szenzora és egyesek ezt állítólag észreveszik.... és nem olyan jó célzók emiatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

esetleg beirnál ide 1-2 bölcsességet?