- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Hóban vigad a ló
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
venomka1
aktív tag
Hello. Nekem olyan gondom van hogy allitgattam a wifi beallitast, es valahogy eltunk,most mar csak blutusz van, hogy lehet visza varazsolni, tudja valaki?
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. mekkora meretu sd kartyat fogad be a rendsszer?
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ez az USB Host megoldás működne a P550-el
http://www.hwhack.com/other-embedded/usb-host-port-hack-for-mitac-mio-p560-pda-t919.html
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
oszy
veterán
Halihó!
Van egy MIO P550. Sajnos nem ismeri föl a gép és be sem kapcsol. Tudtok vmi okos megoldást vagy trükköt?
Köszi!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Erzsébeti
tag
Sziasztok.
Látom nem nagy az élet de azért megpróbálom...
Van egy 550M-em.
És az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom egy adott programot az asztalra vagyis az alap képernyőre kitenni, hogy közvetlenül onnan indíthassam?
Gyak az igo-t szeretném, ha kint lenne az ikonja ott.Köszönöm
-
Sith lord
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek, mi a teendő olyan esetben ha egy PDA-t (Mio P560) magyarítani szeretnék, de ez a sunnysoft-os program nem hajlandó feltelepülni a kütyüre. A telepítés közben olyan 50-60%-nál újraindul a PDA és a telepítő az újrabootolás után előröl akarja kezdeni a telepítést, majd ez ismétlődik a végetlenségig. Megjegyzem 1x már volt feltelepítve ez a program a PDA-ra de az előző tulajdonosa uninstallálta és azóta angol.
Ötlet, javaslat?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
t_ferenc
őstag
azt olvastam, hogy az Airis T620 PDA megegyezik a MioP550 PDA-val. ezek szerint arra is feltehető lenne a magyarítás a cikkben leírtak szerint?
Esetleg valaki próbálkozott már WM6.1-vel?
[ Szerkesztve ]
if you fall seven times, stand up eight
-
foltos55
újonc
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom. Kaptam egy ilyen készüléket és eleinte működött rendesen, de mikor rátettük a sd kártyára a térképeket azt jelezte, hogy betelt de mégsem lehetett semmit találni a kártyán. A PDA most teljesen meghalt vagyis se kép se hang csak világít. Segítsetek mit csináljak vele -
OddMan
őstag
Az aktivációs kulcs a dobozban van vagy valamelyik cd-n? Sajna nem találom, és így nem tudom regisztrálni a sunysoft interwrite pro programot.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
irka
csendes tag
Ja! És ebben az esetben, fagyott állapotban, ha nem piszkálom is egy nap alatt lemerül akkor is ha nemigen kapcsolom be
[ Szerkesztve ]
-
irka
csendes tag
válasz Szoki és lancy 58-59-re: Bizonyos esetekben nekem is állandóan lefagy. Azóta rájöttem, hogy kizárólag akkor, ha szinkronizálom usb-n keresztül. Valami elindul a kikapcsolás után a háttérben és nem tudom feléleszteni csak resettel. Talán az activesync matat valamit? azért gondolom, mert hiába veszem ki a futó programok közül, előbb-utóbb visszakerül anélkül, hogy én bekapcsoltam volna. akkor kezd normálisan működni, ha az on/off kapcsolóval kapcsolom ki és be. Akkor viszont elveszti a rendszerdátumot. (mást nem)
Köszönök mindenféle segítséget! -
1simi
csendes tag
Érdeklődöm, hogy mit tegyek?
MIO P500m készülékemen a Start, Program, Windows Media lépések után előugrott a lejátszó képe.Ezutan kattintottam a Now Playing-ra majd előugrott az a kép ahol lent volt kettő nyil melyek közül egyik lefele a másik felfele mutatott. Ezek mellet egy tégla alaku kis ikon és mellette egy piros kereszt.Na erre a pirosra kattintottam és nem tudom vissza csinálni, hogy működjön a lejátszó.
Mit tegyek? -
jgeri
újonc
Üdv!
Nekem is van egy ilyen kis drágaszágom, egyetlen problémám van vele, az, h a melóhelyen nem megy vele a net
Otthon megy a WEP, máshol a nyilt, de melóhelyen nem megy a WPA-TKIP, megpróbál csatlakozni, de a központ ledobja, mert nem jó az azonosító... Jelszó 100%, hogy jó, mást meg nem igazán tudok beállítani rajta.
Mi lehet a gond?
Légyszi segítsetek!Mik azok a hálózati kártyák? Lehet h ott kéne vmit állítani?
-
-
Toto00
tag
Hali!
olyan problémám van h az i-Go-n működik a gps de azt írja h nincs gps-jel. akár 1 óráig is eltart míg talál vmi jelet. nem tudjátok mi a megoldás? -
Godfather
aktív tag
-
luciferc
őstag
egy kis up
-
luciferc
őstag
wifi gond (milyen meglepő...)
a szereplők: mio P550 és egy smc wbr14g wifi router
a router wpa-psk, TKIP+AES-re van állítva, a laptop gond nélkül kapcsolódik is.
a p550 viszont látja ugyan a hálózatot, be is kéri a kódot, de aztán nem hajlandó kapcsolódni. mi lehet a gond? mi a nyavaját állítgassak akár a routeren akár a mion, hogy menjen rendesen a wifi? -
Peet210
őstag
Ha jól tudom ami alul van az ahard reset.
Az időn és a dátumon kívül semmi mást nem veszít el?Ha mindent elveszít akkor az a hard reset.
Egyébként a hsználati utasításban sok minden le van írv(képpekkel illusztrálva), többek közt az is hogy melyik gomb mire való.Nézd meg.Today's record, is tomorrow's motivation
-
Calogero
addikt
The Mio P550 Power Patch solves the power on problem on some Mio P550 devices.
The power patch fixes the difficulties some users may experience when they switch on P550 devices after an empty battery.
Valaki feltette már ezt Patchet?
[link] -
Abri
senior tag
Hi mindenkinek.
Én ennek a kistestvérét vettem meg a P350-t. Azt szeretném kérdezni, ha alul az On-Off gombal kapcsolom ki, miért veszti el mindig az időt és dátumot, ezzel is ez van?
Üdv
Abri. -
Peet210
őstag
ha az alján lévő gombot bekapcsolva hagyom de a kikapcs gombbal kikapcsolom egy nap alatt lemerül
Ami az alján van az a hard reset ha jól tudom.Ha azzal kapcsolod ki akkor minden bekapcsolásnál kezdheted újratelepíteni az egészet.
Az előlapon lévő kapcsoló szolgál a ki-be kapcsolásra.Ha igy kapcsolod ki akkor is fogyaszt de minimális mennyiséget és nem annyit, hogy 1 nap alatt lemerüljön.
A készüléket teljesen kikapcsolod tehát a képernyő is elsötétül?(tudom hülye kérdés)
[Szerkesztve]Today's record, is tomorrow's motivation
-
Szoki
csendes tag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok nekem segíteni. Kb 2 hete vettem egy P550m-et, és az a gondom vele, hogy ha az alján lévő gombot bekapcsolva hagyom de a kikapcs gombbal kikapcsolom egy nap alatt lemerül. Volt már az LCP-nél,kicserélték az aksit,mert szerintük túl sokat állt, de nem javúlt meg, ugyanúgy lemerül.Nem fut egy progi sem a háttérben, csak a memóriafenntartás megy szerintem, de az ennyit szívna?Vagy ha nem akarom használni, akkor az alsó ON/OFF gombot használjam?Nem vágom.Kicsit fúrcsa nekem hogy csak ennyit bír.Lehet hogy én csinálok rosszul valamit?Vagy van valami progi ami segít ezen?
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv. -
*Ropi*
félisten
Köszönöm a válaszodat, de még mindig nincs megoldva...Valamelyik fórumon olvastam (a használati utasításában is van egy mondat róla), hogy ha bizonyos szint alá merül az aksija, akkor letiltja a hangokat az akkut kímélendő. Nade vissza már nem adja a hangot?! Egyenlőre senki sem tudott segíteni...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
''ööö...olyan problem van most a PDA-val, hogy az OS-ben jobb fent van a hangerő ikonja. Valamiért le van némítva, és így az IGO nem beszél. Rábökök a hangerő ikonra, felrakom csutkára, és nem menti el. Volt már reset, és akkor sem.''
Nekünk is ugyanez van most, és eléggé kellemetlen, mivel munkaeszközként van használva, de így eléggé nehézkes közlekedni vele, hogy fél szemmel mindig sasolni kell, nehogy eltévedj...Csomó infó elvész így amit nem ír ki, csak szóban mond(aná) el... Örömmel venném, ha valaki tudna rá valami okosságot.
Üdv.: Ropi
[Szerkesztve]Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Mp3 lejátszásra própáltátok a kütyüt?
Mennyire állja meg a helyét e téren? Vannak hangbeállítási lehetöségek? -
varsza
tag
Sziasztok!
MIO P350-em van 2 napja. Meghalt! reset után fehér képernyő és semmi, PC-re sem tudom kötni USB-n mert nem látja a PC.
Mit tegyek???
Én hibáztam, mert az Add/remove Sync programnál nem figyeltem és kivettem a pipákat a nyelvi programok közül, mikor egy pdf olvasót akartam telepíteni. Ez leszedett mindent a PDA-ról és most halott. annyire, hogy ki sem tudom kapcsolni!!!
Hard reset után pedig ugyanaz a fehér képernyő jelenik meg.
HELP!!!!!
köszi -
ALI_G
veterán
Az ez után kérdezőknek, ha véletlen engem keresnének, akkor privátban is hívják fel a figyelmet. Sajnos a Logout (PH) motorja nem küld üzenetet ha a user cikkjéhez hozzászólnak.
-
ALI_G
veterán
válasz sirarcheer #45 üzenetére
fent pirossal kiemelt eredeti írás gombra kell klikkelni, de itt egy közvetlen link:
[link]
Sajnos decemberben volt nálam a készülék, őszintén megmondom fogalmam sincs, nem volt lehetőségem kipróbálni a wifijét, de szerintem le lehet kérdezni.
Azt a ROM-os dolgot meg nem tudom, talán márkakereskedő tudhatja. -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
A p550m csak a ROM-ban különbözik a sima p550-től?
A pdamania fórumban van egy hosszú lista, amit meg kell csinálni hogy a p550 jól működjön, ez kell az 550m-nél is?
Mac address lekérdezhető a Mioban? /Mert nekem kell, hogy tudjak WLanozni egyetemen./
Ui: Az első hozzászolásban említett cikket hol találom, mert eddig nem sikerült. Tudom velem van a gond
[Szerkesztve]PSN: sirarcheer
-
Godfather
aktív tag
Nekem meg olyat játszik, hogy egyszerűen elfelejti az időt. Már 3X volt rajta 2087. március 12, meg ma az újabb dátum 2006. ezt nem tudom, miért van.
Viszont nekem a GPS hiba nélkül megy, kb 1 perc alatt megtalálja magát, ha nem szűk utcában vagyok.A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
laspring
tag
dokkolót lehet kapni hozzá?
-
bypet
tag
Sziasztok!
GPS-el nekem is van bajom, úgy tapasztaltam, hogy az iGO mintha nem tudná bekapcsolni.
Beállítások közt van olyan pont hogy hardver portja a GPSnek Com2, sebessége 4800 baud. Szoftveres portja pedig Com4. Ehhez magyarázatként van írva, hogy a programokban ezt kell beállítani. Semmilyen progi nem látja a 4 es poton!!! 2 essel megy mindegyik csak.
Az Aeromap simán be tudja kapcsolni a gps-t, fél perc alatt megtalálja magát, és írja a koordinátákat. Ha ezt kilövöm, és elindítom az IGO-t, akkor már az is rögtön látja a gps-jelét, és tud navigálni, de addig nem, akármit állítok
Esetleg nincs olyan progi, vagy beállítási lehetőség amivel GPS-egységet lehet ki be kapcsolni?**
-
Skyer
senior tag
Nekem kb 20 perc mig vagy 5 műholdat megtalál az IGO. Egy internetről szedettet használok.
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Skyer
senior tag
Na mostmár jó. Ajánlatos egy 1GB os kártyát venni bele és minden programot arra telepíteni. Nincs valami olyan böngésző ami a pocket pc-n is olyan jól jeleníti meg az oldalt mint a gépen? mert az IE lassú és nagyon gagyin..
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
ALI_G
veterán
mit akarsz Te futtatni rajta? A WOW nem fut rajta meg ilyenek. Ha csak egy dolgot futtatsz egyszerre akkor mennie kell ott sok mindennek akadás nélkül. Tegyél fel rá rendes gémeket ha annyira játszani akarsz vele, és ne kókányokat, mert azt eltudom képzelni,hogy nem hivatalos, vagy nem ehhez való akad. De mást nem.
Wifiről nem tudok semmit, még azt kellene megnézzem, ha az illető visszahozná -
Skyer
senior tag
Nekem sem talál GPS jelet, és alig van rajta pár játékos alkalmazás ami szakadás nélkül futna. Pl a Skyforce az nagyon akad. GPS hez az iGO szoftvert telepítettem de hiába kerestetek vele gps jelet, nem talál semmit. Üzenet: nincs gps kapcsolat. Valamelyik nap kiprobáltam és jártam egy 100m es kört persze a gpsbe táplálás szerint és semmit nem mutatott. azt se hogy megmozdultam volna e vagy sem. Kezdek nagyon kételkedni hogy a készülék valóban megéri e az árát. Wifinél is a titkosított hálózatra képtelen fellépni mivel még a jelszót se birja megjegyezni, ezen teljesen fel voltam háborodva! Kikellett hogy szedjem a Wep kódot. Igy viszont bárki hozzáfér a netemhez aki wifivel kapcsolodik. Valaki talált már megoldást erre a temérdek bugra?
[Szerkesztve]Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Dtomi
őstag
Hali valaki nem tudja hogy mitől képtelen a 0 perces gyárilag telepített kicsike a 4.kerületben GPS jelet találni kb 100. szor fut le a keresés és képtelen jelet fogni.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
ALI_G
veterán
hát úgy nézem decemberben már nem jön vissza a kicsike.
-
Klemice
senior tag
háth van olyan hogy clean boot amivel minden nullázódik...
on/off tolóka ON-ra állítása után bekapcsolás közben a felfele gombot kell nyomni -
conchris
csendes tag
Nekem is ilyen gépem van, két napja vettem 90 ezerért, iGO nélkül.
Nem érdemes megvenni az iGO-t 50 ezerér, bárhonnan letöltheted!
Viszont a magyarosítás nem valami jó, nagyon sok elírás, meg helyesírási hiba van benne.
Amúgy nagyon jó kis gép, nagyon meg vagyok vele elégedve, mindenkinek ajánlom! -
Klemice
senior tag
nem,nem
a PDA is kérdezi hogy magyart tegyen fel nemtom hol lehet átíllitani a nyelvet :S -
DLDKox
aktív tag
Én csak azt nem értem, hogy miért nem hozzá való sunnysoftos magyarosítást raktál rá.
Ez a hozzá való.[link] -
ALI_G
veterán
Nekem csak a laptop van amiben van wi-fi, majd azzal akarom kipróbálni a netet.
Az első bekapcsolásnál nem voltam ott, de nem találtam semmit ahol magát az OS-t lehetett volna magyarra állítani, szerintem Te az IGO szoftverre gondolsz, ami valóvan megkérdezi.
ööö...olyan problem van most a PDA-val, hogy az OS-ben jobb fent van a hangerő ikonja. Valamiért le van némítva, és így az IGO nem beszél. Rábökök a hangerő ikonra, felrakom csutkára, és nem menti el. Volt már reset, és akkor sem. -
Klemice
senior tag
3 laptop 1 asztali gép révén működő WLAN hálózat van nálunk bekapcsoltam a wifit rajta és egyből ráállt az SMC routerre szóval azzal nincs gond semmit sem állítottam át rajta
hmm érdekes én bekapcsoltam és kérdezte milyen nyelvet használjon és voálá ott volt a magyar :|
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
A magyarosítás azért kellett az illetőnek, mert nem vágja az angolt, 40 évesen meg már nem is fogja szerintem, pedig angollal éretségizett vagy mi. Alap dolgokat tud, de azért még ha értene is a PC-khez se tudná beállítgatni, főleg nem angolul.
WLAN-nal kapcsolatban: neked mennyit kellett állíthatnod, hogy működjön a net rajta?
A számológép ezen is überfaxa, mindent vált mindenre -
ALI_G
veterán
A GPS-szel nem volt nekem gond, azonnal megtalálta amint elindult, olyakor 8 műholdra is rálátása volt. Menet közben is 1 M-es pontosságot írt maximum.
OS nem fagyott, bár 1 nap alatt lehet nem is volt rá lehetősége. A Media Player-t leszámítva persze.
On/Off-ot nem is használtam, csak reset volt.
Legközelebb mikor jön akkor játékokat kell rárakjak, meg Wi-Fi-t kell belőjem rajta (ettől félek, amennyi beállítása van). -
agentzee
csendes tag
Nekem is van egy Dell x51v, március eleje óta. Óriási dolog egy ilyen. Nem kell búgatni a PCt, ha bármit akarok.
Hogy mi a legjobb benne?
- Internetezés az ágyban, WLAN on.
- E-book olvasása (mindenféle formátum) bárhol.
- Naptár, határidőnapló, email, chat (skype, MSN), mp3 player, mindentudó számológép, szótár, szövegszerkesztő a zsebedben bárhol, bármikor.
Ráadásul sose kell kikapcsolni, nem eszik 300W-ot, nem búg, no virus (egyelőre).
Jóllehet, ezeket egy mai modern okostelefon mind tudja, de olyan sok embert nem ismerek, aki intenzíven használná. Sokan még SMS-t se szeretnek küldeni a macerás beírás miatt, hát még szöveget szerkeszteni!
Aki teheti, és van ismerősének, mindenképp próbálja ki, talán bejön
Ami a fagyásokat illeti: sajnos előfordul, de reset után 10-20 másodperc alatt újra feláll.
Magyorosítást nem ajánlom, erősen leszívja a teljesítményt meg a memóriát. Azért ez nem PC, aki elboldogul egy angol mobillal, annak ez sem fog akadályt jelenteni. -
Klemice
senior tag
iGO 2006 európa meg nyári update
az iGO még nem fagyott csak elég nehézkes neki GPS jelet találni de ha egyszer megvan neki nem ereszti
az OS sokszor kifagy pl kikapcsolom a sima power gombocskával kapcsolnám be ésnem kapcsol be..
on/off tolóka kell ahoz hogy életre keljen
kérdés új játékot honnan tudok rá szerezni ami a cd-n van az milyen és sima szinkronizációval mehet rá? -
BloodRay
veterán
IGO-t akkor ingyen adták hozzá oder was? Milyen GPS-e van?
Mennyire stabil os-e? How much is the fish?(akarommondani mennyi is az a 100k majdnem? )
Hja és köszi szépen a cikket!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Klemice
senior tag
nekünk is ilyen van
remek készülék ami megéri az árát -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nekem tetszett az írásod. Remélem többen is kedvet kapnak, hogy mobil/pda témában alkossanak.
less qq more pewpew!
-
ALI_G
veterán
Pár dolgot a napokban még leírok ide a fórumba, mert tegnap már problémák voltak a PDA-val, resetelni kellett, mert a Media Player befagyott, és taskmanager-ben nem lehetett kilőni, a memóriát meg lezabálta. Jövőhéten jön vissza a kicsike.
Aki kíváncsi valamire, írja le, és majd megnézem a PDA-ban. -
ALI_G
veterán
Köszönöm a modiknak
Tegnap volt egy kis botlás. Megírtam a cikket, és ma délre állítottam be a megjelenést. Közben írtam 1 hsz-t a topicba, amivel létrehozta, csak én nem tudtam, hogy az meg kikerül a fórumba. Azt hittem, hogy majd csak az is akkor, amikor a cikk felkerül. VladimirR írt is a topicba, így észrevettem (szólhattál volna Vlagy ). Töröltettem a topicot, mert hát, hogy néz ez ki. Csak ez után az új hsz-re klikkelve a régi, ám törölt topicba akart új hsz-t felvinni, ami értelemszerűen tiltott
Ezt csinálták most meg nekem. köszike
mod.: a kép tökéletes amit kiraktatok. thX!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Én csináltam meg, én csináltam meg!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Grafiqs
őstag
próba
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Racecam
nagyúr
up
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ALI_G
veterán
A ''cikk'' a teljesség igénye nélkül készült, mindössze 24 órát volt nálam. Ennyi idő erre volt elég. Sok beállítási lehetőség van az OS-ben, melyeket nem írtam le, de mind triviális szerintem.
Remélem lesz olyan akinek segítettem.
Az összes cikkel kapcsolatos észrevételt, hibát kéretik eme topicba levésni, és hozzátenném ez az első ilyen jellegű írásom, még amatőrnek se nevezném magam ezen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest