Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Kiskokó


Kiskokó
(addikt)

Igen! Teljesen egyetértek veled.. én még azt birom hogy midenki ''ja jte értessz a telefonokhoz'' 1.azért értek mert olvasok róluk mert érdekel,2 de csak a Nokiákról.
ennyi
aki buta vessen magára és ne mástól várjon segitséget aztán ha me nemtetszik mi leszünk a hibásak.. volt már rá példa hogy mondtak egy telefont.. én ERŐTELJESEN intettem az adott tipustól.. 2 nap múlva jött hogy megvette.. 1 hét múlva megint jött már szinte sirt hogy miylen szar telefon stb el akarja adni.. (persze hoyg csaj volt)

Eladó újszerű keveset használt Iphone 5S 16gb Arany, független! - Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro |

(#2) cousin333


cousin333
(addikt)

Szerintem meg nem néznek jobban, vagy rosszabbul (nézőpont kérdése) körül mobilvásárlás előtt, mint pl. PC vásárlásakor. Aki az egyiknek utánajár, az a másikat se veszi meg hirtelen felindulásból. Ami számít szinte mindenkinek, az a kiadandó pénzösszeg (a kocsidat jobban megválogatod, mert igen drága), illetve az ''érdeklődési szint''. Ha valakit nem érdekelnek pl. a mobilok, mert csak telefonálni szeretne vele, esetleg még zenét hallgatni, az nem fog sokat kutakodni.

Meg aztán az emberben benne van a lustaság, vagy éppen a hozzá nem értés, és úgy gondolja, hogy egy nála tapasztaltabb elvégzi (el tudja végezni) a feladatot, a sok információ összegyűjtését, a szükséges infók kiválogatását, illetve a lehetőségek leszűkítését. Mindezt pedig úgy, hogy nem tévesztik meg a marketingszövegek, vagy a tájékozatlanabb emberek mindenféle hiedelmei. A megkérdezett ''guru'' pedig vagy segít, vagy nem, de általában az előbbi, ami csak erősíti a fenti jelenséget (''Én megkértem a Józsit, hogy ajánljon egy készüléket, és bevált, amit javasolt. Kérd meg te is!'').

"We spared no expense"

(#3) ALI_G válasza Kiskokó (#1) üzenetére


ALI_G
(veterán)

ismerős a szitu, csak velem ezt egy csaj laptoppal játszotta el.Bent voltam suliban a kabinteben (60 számgépes terem), vállamon a laptop táska.
Épp laptop vásárlás előtt volt, kérdezte: milyet vegyen? én 3 hétig olvasgattam, hogy mit vegyek (IBM R51). elmondtam milyen márkát szabad, és milyet nem ha nem akar szervízbe járni. IBM, HP, DELL. mondtam ezek közül bármelyiket veheti szinte. Mit vett? Na mit? acer-t vazze. Na akkor edd meg. és büszkén mutatja a szerzeményét.
Abban az árban volt értelmesebb is az usanoti honlapján. házhozszállítás 2k vagy mennyi...

pf.

(#4) bobace


bobace
(őstag)

a heti 6-8 ember bizony idegesitő tud lenni, nekem még 1-2 is az néha, nem értem miért mástol várják a választ erre a kérdésre, persze elmondom nekik mit tud a teló (ha tudom...), mert olvasani valóbanluxus, de hát ha évek óta igy ismernek nem könnyü kilépni ebböl.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#5) ALI_G válasza cousin333 (#2) üzenetére


ALI_G
(veterán)

természetesen ez is benne van.

(#6) Kokkantas


Kokkantas
(aktív tag)

Olyat amivel lehet telefonálni, és sokáig bírja egy feltöltéssel. Szerintem teljesen felesleges a fényképező, mp3 lejátszó és minden más a teleonba, a telefon telefonálásara való, nem játékra stb.

(#7) Polacheck válasza Kokkantas (#6) üzenetére


Polacheck
(HÁZIGAZDA)

Sejtettem, hogy ez fel fog merülni. Erről is kifejtem majd a véleményem.

less qq more pewpew!

(#8) Pompi válasza Kokkantas (#6) üzenetére


Pompi
(MODERÁTOR)

Még szerencse, hogy odaírtad, hogy ''szerintem'' ;)

Nekem azért ennél több mindenre van szükségem amikor mobil telefonról beszélünk, mert nem szeretnék külön PDA-t, telefont, MP3 lejátszót cipelni magammal nap, mint nap.
A kamera más tészta, mert komolyabb hobby fotós révén természetesen rendelkezek normális fényképezőgéppel, de számtalanszor volt már rá példa, hogy mobillal is fotóztam, mert csak az volt nálam és meg kellett gyorsan örökíteni valamit és erre jó volt a mobil is, tehát nálam választásnál már ez is szóba jön.

Polacheck: várom a véleményed :DDD

...

(#9) fLeSs válasza Kokkantas (#6) üzenetére


fLeSs
(nagyúr)

6310i. :D

(#10) harry válasza Kokkantas (#6) üzenetére


harry
(veterán)

Én meg azt mondom, hogy minek cipeljek magammal 3 eszközt is, amikor egy is elég és megfelel az elvárásaimnak (pl teló, mp3, 2mp cam). Neked csak telefonálni kell, van aki jobban kihasználja a lehetőségeit (persze egy 5mb tárhelyes telóra mp3 lejátszó + vga cam-nak tényleg nincs sok értelme). Mindenki a számára megfelelő telót veszi, nincs ezzel semmi baj.

(#11) Racecam válasza Polacheck (#7) üzenetére


Racecam
(MODERÁTOR)

''Miért van az, hogy az emberek például autó, számítógép, DVD lejátszó vásárlás előtt körül tudnak nézni, és tudnak egyedül dönteni, mobilban meg megerősítésre várnak?''

Gondolod, hogy csak mobilban? :U
Na, erről tudnék mesélni! :D

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#12) Wolverine válasza Kokkantas (#6) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Ezért van egy 6800-am, bár nem vagyok kibékülve a Nokiával... :U

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#13) FPéter válasza Kokkantas (#6) üzenetére


FPéter
(aktív tag)

Nekem a munkámat nagyban segíti, hogy van a telefonomban bluetooth, fényképező és GPRS. Nem puszta sznobságból vettem anno 30 ezernél drágább telefont és valójában elég idegesítő ha valaki ezt láttán (vagy talán irigyelvén, nem értvén) közli velem, hogy mire is való a telefon.

(#14) Kokkantas válasza FPéter (#13) üzenetére


Kokkantas
(aktív tag)

Nem irigyelek én semmit sem, sosem voltam olyan, de én személy szerint feleslegesnek találom a sok dolgot egy telefonba. Ez saját vélemény, nemkell megkövezni azért, mert ígylátom a dolgokat.

(#15) Viszlát


Viszlát
(addikt)

Annyit fűznék hozzá, hogy ha lustaságról van szó, az valóban bosszantó. Ám hozzám többnyire olyan emberek fordulnak, akik nem igazán jártasak a műszaki világban, így hiába is olvasnának utána, nincsenek megfelelő ismereteik ahhoz, hogy értelmezni és értékelni tudják az olvasottak alapján az egyes mobilok képességeit. Részükről úgy érzem megtisztelő a bizalom, amivel hozzám fordulnak, ezért szívesen segítek. Hangsúlyozom, nem arról van szó, hogy hülyék, hanem az élet más területein mozgolódnak. De valahol ez jó is így, ha vannak az ember körül olyanok, akik ki tudják segíteni és megbízható véleményük és ismeretük van, más-más területeken.

[Szerkesztve]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#16) Sipi16


Sipi16
(senior tag)

Engem is szoktak evvel zaklatni... Főleg a szüleim hogy olyat ami ezt is-azt is tudja olcsó megbízható. Erre 1 órán át keresem megtalálom és mi a válasz?? Hmm nem tetszik.
És itt elszakad a cérna... állítom hogy a régebbi telefonok bírták a legjobban a strapát (3310)
én most is azzal tolom és semmi bajom nincs vele. Nem a barátnőm a háttér de senkinek se jut eszébe ellopni és ez a legjobb :D

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#17) nap


nap
(addikt)

Az ember összeírja, hogy mit szeretne és általában két dolog történik:

1. a) Ebben a márkában ilyen konfiguráció nincs
b) Semmilyen márkában sincs
2. A kívánt tulajdonságokkal rendelkező telefon az irányár legalább kétszeresébe kerül.
(b) Mire lemenne az ára még éppen megfizethetőre, kivonják a forgalomból

Így rengeteg idő van pénzt gyűjteni a telefonra... :D

[Szerkesztve]

browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...

(#18) blueMerle válasza Sipi16 (#16) üzenetére


blueMerle
(veterán)

És ha el is lopnák, buknál rajta 2K -t. Igaz a kontaktoknak eszmei értéke igen nagy -söt, sok esetben nem csak eszmei értékek egyes emberek telefonszámai (pl. Anettka :D)

Samsung A50

(#19) Lars


Lars
(őstag)

Annyira igazad van, hogy az már már kétségbe ejtő :D
Egyébként én is hallom ezt a kérdést sokszor. Most már be tudom linkelni a választ. :C

(#20) domi007


domi007
(őstag)

Hát igen. Érdekes kérdés. Mondjuk tőlem szerencsére senki nem kérdezi ezt meg, maximum a szüleim. Nekik meg szívesen segítek.

Mondjuk faterom is jól megjárta: üzleti telefont akart jó nagy betűkkel, meg 3G-vel, meg egy jó camerával, egy kevés multimediaval.
Nos, én arról nem tudtam, hogy üzletit akar, csak azt, hogy ilyen kamera, meg ilyen betűk.
Na, kiválasztottunk neki kettőt, megkérte a szolgáltatót, hogy hozza ki őket. Nem nagyon tetszettek neki, és ebben igaza is volt. Azonban sajna hallgatott az ''okos'' tanácsadónőre, és elhitte, hogy neki a Nokia 6233 kell.
Nos, nem tudom, mennyire ismeritek a telót. A lényeg, hogy a nagy betű, és a teló elég messze vannak egymástól.... Sajnálom is szegényt.

"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.