Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
''aki csak megemlítette, hogy lehet, hogy kéne még a hanuka vagy micsoda is a karácsonyfa mellé.''
A Hanuka egy unnep amit a zsidok dec 25-en tartanak. /Ugy is mondhatnank, hogy a karacsony ''zsido-verzioja'', ami nem egeszen pontos, mivel kicsit mast unnepelnek.../ De ha egy kicsit boviteni akarod a tudasodat, akkor
[link]
Csak a tisztan latas vegett. -
Lord Zero
addikt
''...ez olyan, hogy én német vagyok és van egy német autóm. és akkor most ha az angolok is jelen vannak az országba, ne kérje már azt tőlem senki, hogy a második kocsim meg angol legyen''
negatív
az angol nem tőled kéri, h rovert vásárolj, hanem azt szeretné, h ő vehessen egy aston martint
(amire te valószínűleg így reagálnál: ja.. há felőlem vegyé bazeg - nem pedig úgy, h eladnád a béemvédet)
mindegy
a reptér igazgatósága elbaszta, és ökör módjára tálalt egy ökör indokot hozzá
szerk.
és félre ne érts, nem vágyok senki ügyvédjének lenni, world's gone crazy, osztkész
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest