Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Én is sokszor felteszem ezt a kérdést magamnak.
2 gyerekes anya vagyok, lányaim vannak. 1,5 és 5,5 évesek. Féltem őket mióta megszülettek, de igyekszem ezt nem a tudtukra adni. Mindent kipróbálnak, ami ésszerű keretek között megengedhető. Mindkettő egy sajtkukac, határozott, saját esze után menő, két lábbal a földön álló nőszemély. (kicsit tartok is a kamaszkortól) A nemet nehezen fogadják el, de muszáj mondanom nekik, mert mindent nem fogok és nem is engedek meg nekik.
Szerintem te is tiltasz nekik dolgokat, mert biztos, hogy nem csinálhatnak meg mindent. Ez a természetes és az ésszerű is. Mondjuk én szigorúnak gondolom magam sokszor, kissé talán engedékenyebbnek kellene lennem.
De látod? Folyton ez van, mert ha már kissé lekonyul a szájuk, kicsit sírnak, kicsit morcosak, akkor magunkban keressük a hibát, ahelyett, hogy határozottabbak lennénk, és igenis ellenállnánk ennek a viselkedésnek. Mert ők aztán igazán tudják, hogy ha elhangzik a jaj, anya (mert ez sokszor elhangzik), akkor pillanatok alatt levesznek mindket a lábunkról, mert előjönnek egy olyan magyarázattal, ami persze, hogy ésszerű lesz.
Kicsit legyél hatáorozottabb, és ne magadat okold mindig az ő butaságukért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Hétvégi akció! 170.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest