- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
citrompótló #15 üzenetére
őő, hát nem is tudom, nálunk nem pont így volt
én az első tételt húztam ''Az elektronikus levelezés, mint kommunikációs csatorna'', bármi szakmait mondtam nem érdekelte őket, csak a kommunikációs csatornán volt a hangsúly, ahova kb. olyanokat kellett volna mondani, mint a nyelvtan szóbelin, amiről persze kb. alig tudtam mondani valamit
mikor kijöttem a teremből, azt hittem hogy na most aztán hihetetlenül elszúrtam érettségit + felvételit is, de eredményhirdetéskor kiderült, hogy 70% lett a szóbeli, amit az írásbeli felhúzott 90% fölé, így maxpontot kaptam érte felvételinél
na szóval oda akartam kilyukadni, hogy nem kell félni szóbelin, egyáltalán nem pontoznak szigorúan, sőőőt!
persze egy kis izgalom nem árt, az jobban rávisz a tanulásra
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest