- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy biztos, roppant érdekes ez a témakör, és mivel sok mindent nem tudunk még róla, elég rejtélyes is. Az amiket leírtál is valamennyire ismerősek, halottam már róluk. Nem tudom hogy jól mondom-e, de talán ezt az idegekből felépülő hálózatot nevezik neurális hálónak, amelyeket nem véletlenül próbálnak replikálni a mesterséges intelligenciát leutánozni próbálkozó programok. Mindenesetre az, hogy az agybéli emlékekhez egyenlőre nincsen hozzáférésünk olyan közvetett módon mint egy számítógép fájljaihoz, egyfajta biztonságot is teremt. Nem örülnék ha valaki tudná minden gondolatomat, avagy tudatomon kívül elrejtene olyan dolgokat a fejemben ami befolyásolná a viselkedésemet.. azt hiszem eléggé elkanyarodtunk a témától
Új hozzászólás Aktív témák
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest