Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz Stalker-2572 #49 üzenetére
Nem
Istenem de reg volt mar ez, barcsak lettek volna azota csak otod ilyen jo napok
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Stalker-2572
veterán
Beszaras!! Ez ugye nem kitalalt tortenet?!
All Black...
-
törölt tag
Figyelj ide te tirpák:
ha valamire az van ráírva, h 299Ft, akkor az 299Ft. Nem 300 meg 310, hanem 299Ft! Ha ez nem tetszik, írd rá ki, hogy 300 vagy 310Ft és kuss. Ha van nálam 258Ft akkor nem megyek be megvenni az 1kg banánt ami 259Ft, mert nekem se (és nem is várom el) adnák oda a boltba. Remélem egyszer a hozzád hasonló emberek örökre kivesznek a kereskedelemből. Hál istennek abban az országban ahol vagyok most, ilyenek nincsenek. -
REDeath
őstag
ez komoly? egy nap alatt ~200$ ?
haver, lerakom a jogsit, megyek hozzád szerencsét próbálni xDKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
lesaux
veterán
Jó az írás. Meg a PS is.
Meg a (#32)-es hsz is.
Hű, ma minden jó! -
tomazin
veterán
nekem is ez jutott eszembe
csak abban a filmben a portás nem csak ilyen ''apróságokat'' csinált
Azon viszont meglepődtem,h 5pézért(kb. 200ft egy dollár),azaz 1000ftért odaadta.Felénk az ilyenek dörzsöltebbek(persze ők is áron alul adják a lopott cuccot,de azért ennyire nem).Ha tényleg jó volt,meg pláne ha márkás,akkor ha még 5-6k HUFért odaadja az is jó.
#32:Nem kell ezen meglepődni.Olyan helyeken akar spórolni,ahol felesleges,mert nem lenne neki pénz.De ha ugyanaz a dolog egyik boltba 50k a másikba 50,5k egy másikba meg 60k akkor a 60k-sat veszi meg mert az tuti jobb(na jó ez naon túlzás,de olyan dolgokra meg nem figyel ahol télleg lehetne spórolni)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz parandroid #39 üzenetére
''Szolgáltatásoknál nem, ott van pár százalék elvárt tip''
Jah, 10-bol 1 csukladozo kopkodo elborult neha hagy egy fel poundot, ha tul sokat iszik...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
parandroid
félisten
-
Csyppa
senior tag
Na igen a németek...De mondjuk ott hozzá is vannak szokva hogy nincs borravaló(gondolom én) mert mikor mi vásároltunk akkor az eladó még az egy centet is visszaadta, pedig mondtuk (többször is) hogy nem kérjük, de ő csak mondta hogy vegyük el mert mittoménmi. Hát jólvan ha neked ez a boldogság akkor elvesszük oszt Auf Wiedersehen.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Gergello
addikt
Nem kifejezetten kapcsolódik az íráshoz, úgyhogy off-ba is teszem. Panaszkodtatok itt följebb a borravalóra, hogy milyen smucig a kuncsaft /vevő. Valamelyik nap úgy kértem vissza futártól, hogy csak ^^ 10 pár forint borravalója legyen. Szerintem megijedt, mert pofákat vágott és visszaadata. Utánnabasztam volna motorral együtt ... 100as alatt már el sem szokás fogadni ?
-
N1
tag
220 dollárt megkeresel naponta?
hínye(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
Csapi007
veterán
Ember, ha jól számoltam 222 dollárt zsebltél be."Csak úgy mondom"
-
bwoay
nagyúr
mikor vásárló vagyok, a kasszánál szoktam mondani,
hogy az apró hadd maradjon, ha nem gond.
Lehetőség szerint 100-ast meg 50-est szoktam visszakérni, 20-ast már ritkán,
csak a valagam nyomja a farzsebben, itthon meg hajítom is ki a pénztárcából
egy üres Pringles dobozba. Aztán majd berolnizom és viszem a postára?
Ja, peeersze...
Mikor meg a kassza másik felén állok, akkor meg csak bámulok,
hogyan söpörgetik össze a 10 Ft-ot, amit 1 Ft-osokban tudok csak visszaadni.
Nekik nem nyomja a seggüket? Vagy az egyeseknek jóleső érzés?
Netalán ebből lesz X5-ösük, ami nekem sosem?
Aprópénzük meg persze, hogy nincs, hiszen múltkor is elvitték, de hová?
Van egy nagy tartályuk, mint Dagobertnek, oda szórják?
A vicc, hogy a 999'999-es tételből is visszakéri az 1 Ft-ot!
Ezeken röhögök jókat, meg a sznobokon, akiknek semmi nem elég jó,
meg semmi nem elég drága , de ''siessünk drágám,
mert mindjárt lejár az egy óra, utána fizetni kell a parkolásért!'' Muhháháháhá[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
tiv83us
veterán
Ahhoz kepest a magyarok meg kifejezetten bokezuek. Nezd meg a britteket, az azsiaiakat, az indiaiakat /ja bocs, az indiaiak azok bokezuek, 3 szobanyi borond lehozasaert a kollegam kezebe nyomtak egy taknyos zsepit/, nemetek is gazak, franciak foleg.
De a TOP3: India, Azsia, Anglia...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
kovy79
őstag
A számból vetted ki a szót!
Nem nagyzolni akarok, de nálam pl azt sem tudom, mikor volt utoljára 1-2-5 forintos.
Bár így belegondolva, elég sok 50 dolcsi kijönne belőle.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Zolaash
senior tag
Szép. Magyarországon ilyen sosem fordul elő. A sok sz@rrágó.... vagyis izé, kedves vevő még azokat a nyüves 1-2 forintosokat is elrakja. Mi a pichát csinálnak vele? Mert ha meg aprót kérek, aaaaaaz nincs.
Rip and tear
-
ALI_G
veterán
csak annyit mondok: nice
-
g@bo
nagyúr
hehe, tényleg jó nap. mit a 4 szoba c. filmben a portás.
-
-
erdoke
titán
Kentucky? Ha jól emlékszek, akkor ott már jártam, már amennyiben az van délre Ohio-tól. Akárcsak Ohio, Kentucky is Eastern Time? Januárban jártam arra, veszett későn világosodott, 8 körül.
A legjobb aláírás a héten
-
ktg3
őstag
hátez a nem gyenge
ennyire szórják a pénzt,?
visszaveszi a fószer a szivart..
durva -
t1
addikt
tök jó sztori
könnyen jött ma a sok dolcsi -
tiv83us
veterán
Sajnos nem
Dehat, megis, mar csak nem is a penz miatt, hanem maga a dolgok ahogy osszejottek. Azt nem is kell mondanom, hogy a kollegaimat hogy ette az ideg, mikor mindenki flegmaskodott a csovessel, en meg...fuck it, megveszem, meg ha szar is.
Aztan mikor a szemuk elott adtam el tizszeres arert...
#14: Thx!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
juliabrilke
veterán
Gratulálok a sztoridhoz! Jó volt olvasni!
-
tiv83us
veterán
Probaltam utolag javitgatni, sot a ''dollar'' szot is probaltam kihagyni ahol lehetett, mert epp ebben nem voltam biztos amit most leirsz.
Amint magamhoz terek javitgatok egy kicsit.
Ha lejonnel Louisville-be, ahova csak neznel, ''erdekes'' alakokat latnal. Sot, az autokon gyakori a ''Keep Louisville Weird'' matrica diszeleg...Kerdezd meg Bash-t, o mar volt latogatni
#11: Minosegi ''kesekert'' akar $5-600-at is elkernek, nemtudom azok mit tudnak.../Mar ha a ''kes'' alatt a darts-ot erted /Always Outnumbered, Never Outgunned
-
MODERÁTOR
ehh. ennyi kes a ''semmiért'' (bocsi ha kicsit durvának érzed a kifejezést nem annak szánom)
szép szép. gratu hozzá! és az amerikaiak nem hülyék"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Des1gnR
őstag
Nagyon szerencsés ember vagy...nekem is általába összejönnek az ilyen megveszem qrva olcsón eladom qrva drágán üzletek lehet ki kéne költözni nekem is??
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
SLYM
veterán
ez komoly volt. 5$-os készlet eladva 50$-ér és még többet is ér. jó kis üzleteket lehet ott csinálni
-
parandroid
félisten
Látom hepi endre számítasz. Örök optimista.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tiv83us
veterán
Hosszu tortenet, nem voltak gondok a vizummal, edesanyam US allampolgar.
Mostanaban egy atlag fiatalnak Magyarorszagrol, igen, nehez kijutni.
ps: Meg ugy harom eve nyitottam ilyesmikrol egy topikot, ha ilyesmirol van kedved beszelgetni, akkor itt szivesen varlak, ne ide offoljunk
[link]
#6: ThxAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Egy-ket helyen biztosan hianyoznak ekezetek, az irast eredetileg ekezet nelkul irtam, utana javitgattam, de vannak benne hibak, majd ha nem leszek lusta, akkor javitom
Always Outnumbered, Never Outgunned
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- DIGI kábel TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Windows 11
- Mobil flották
- Spórolós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest